Εκλογές ΕΕΠ: Με «αέρα νίκης» η εκδήλωση του συνδυασμού Επαγγελματική Συνεργασία

«Αέρα νίκης» στην Επαγγελματική Συνεργασία του Κώστα Μαρκουλιδάκη έδωσαν χθες εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης και παλαιοί επιμελητηριακοί που προσήλθαν στην παρουσίαση του συνδυασμού στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι δήμαρχοι Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης και Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μοίρας, ο πρόεδρος της ΠΕΦΕ Δημήτρης Τσαμόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δημήτρης Γαβαλάκης, που απέδωσαν τιμή στον συνδυασμό και στον Κ. Μαρκουλιδάκη προσωπικά.

Παρευρέθηκαν οι παλαιοί επιμελητηριακοί Σάββας Φουστανελάς, Γιώργος Χαμάκος, Κώστας Αδαμόπουλος, Άγγελος Μακρυγιάννης, Μιχάλης Τυρής και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μπενέτος.

Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα δρομολογούνται από τον συνδυασμό με στόχο το ΕΕΠ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο, που θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες όπως αντίστοιχα ισχύει για τα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην ομιλία του ο κ. Κ Μαρκουλιδάκης έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΠ για το επόμενο διάστημα, καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό. Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΠ, επισήμανε, είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες το ΕΕΠ στα μέλη του.

Στη συνέχεια, σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η παρουσίαση των 102 υποψηφίων του συνδυασμού, από 39 διαφορετικά επαγγέλματα. Ανάμεσά τους 47 εκλεγμένοι στο Επιμελητήριο ή ως πρόεδροι και μέλη σωματείων και ομοσπονδιών των κλάδων τους, πλαισιωμένοι από πετυχημένους αλλά και νέους επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς, που, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, μπαίνουν στον επιμελητηριακό θεσμό για να στηρίξουν τη δουλειά τους.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος πρόεδρος Κ. Μαρκουλιδάκης κάλεσε τους επιχειρηματίες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, καθώς «η δική τους συμμετοχή θα δώσει τη δύναμη στο Επιμελητήριο». Τους κάλεσε, ακόμη, να ψηφίσουν αξιολογώντας τη διαδρομή, τη συνέπεια, τις ικανότητες των υποψηφίων αλλά και το ήθος τους, «γιατί», όπως είπε, «τότε θα νικήσουμε, γιατί οι μάχες που έρχονται θα είναι πολλές και καθοριστικές».

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*