Ενημερώθηκαν οι ασφαλιστές της Καβάλας για την επερχόμενη οδηγία IDD

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Ημερίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ το Σάββατο 18.11.2017 με θέμα: «Εξελίξεις στην νέα εποχή και απαιτήσεις της κοινοτικής οδηγίας IDD».

Την Ημερίδα την παρακολούθησαν άνω των 30 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι στο τέλος έθεσαν ερωτήσεις και προβληματισμούς στην εισηγήτρια κα Χαμπάκη Μυρτώ.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαρίστησε τόσο την κα Μυρτώ Χαμπάκη για την εξειδικευμένη και επαγγελματική προσέγγιση του θέματος, όσο και τον κο Βασιλειάδη Αριστείδη, Γενικό Διευθυντή της Insurance Innovation για την σχεδίαση της ημερίδας.

Η ημερίδα διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Καβάλας καθώς και την Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΚ) για την διάθεση της αίθουσας.

Κατά την έναρξη της ημερίδας ο πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Χάιδος ανάφερε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η πρώτη μίας σειράς ενημερωτικών / εκπαιδευτικών ημερίδων που θα διεξαχθούν για τα μέλη του συλλόγου το προσεχές έτος.

Το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με την οικονομολόγο κα Μυρτώ Χαμπάκη έχουν δημιουργήσει μία ειδική παρουσίαση για τις επιπτώσεις και τις αλλαγές που επιφέρουν οι νέες ευρωπαϊκές οδηγίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2315 311282 ή στο info@insuranceinnovation.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*