Affidea Κηφισιάς: Σε πλήρη λειτουργία το πολυδύναμο κέντρο με επίκεντρο τον ασθενή, αξιοπιστία και τεχνολογία αιχμής

Επεκτείνοντας  το σύνολο των διαγνωστικών της κέντρων στην ελληνική επικράτεια και στην περιοχή της Αττικής, η Affidea Ευρωιατρική με τη μονάδα υγείας της Κηφισιάς επιθυμεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Όσον αφορά τις κλινικές της δυνατότητες, η Affidea Κηφισιάς είναι το πρώτο διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή που διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής για τη διαγνωστική απεικόνιση μαστού και τη μαγνητική τομογραφία (MRI) καρδιάς, καθώς επίσης και ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεικόνισης με αξονικό τομογράφο 128 τομών, πολυπαραμετρικές μονάδες υπερήχου και ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα.

Αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα ότι, με τον καινούργιο μαστογράφο Senographe Pristina τεχνολογίας 3D, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, λαμβάνονται υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες, διευκολύνοντας τον εντοπισμό και την ακριβέστερη διάγνωση όγκων με τομές 1mm και έως 84% χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας του προσώπου που εξετάζεται.

Επιπρόσθετα, με την αποκλειστική καινοτόμο λειτουργία 2D και λειτουργία one shot technology σε ελάχιστο χρόνο, ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος περιορίζει τα λάθη από κίνηση του ασθενούς και ελαχιστοποιεί την επαναληψιμότητα, προσφέροντας υψηλής διακριτικής ικανότητας πανοραμικές οδόντων, καθώς και αντίστοιχες κεφαλομετρικές.

Ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας συμπληρώνει τις διαγνωστικές υπηρεσίες, παρέχοντας άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα στους εξεταζόμενους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη βελτίωση της εμπειρίας του κοινού από την επίσκεψή του στο διαγνωστικό κέντρο, αφού για πρώτη φορά διαμορφώνεται χαλαρωτικό περιβάλλον στις αίθουσες μαγνητικής τομογραφίας και μαστογραφίας, μέσω ειδικού φωτισμού, εικόνας και ήχου, ενώ ο μαγνητικός τομογράφος είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία αθόρυβης λειτουργίας.

Τα προηγμένα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με το υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται αξιόπιστες εξετάσεις και έγκυρη διάγνωση. Η νέα μονάδα υγείας της Affidea στην Κηφισιά ενισχύει τη μακρόχρονη φήμη του ομίλου για αφοσίωση στην υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας, αλλά και στην εξυπηρέτηση με συνέπεια και πληρότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*