ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέα Ιστοσελίδα & Social Media

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς και τις εξελίξεις της καθημερινότητας, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες και τους Συνεργάτες της, εγκαινιάζοντας τη νέα Ιστοσελίδα της και προχωρώντας δυναμικά στην ψηφιακή εποχή μέσα από τη νέα σελίδα της στο Facebook.

Έτσι η επαφή μας γίνεται πιο δυναμική και άμεση.

  • Νέα Ιστοσελίδα:

Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε τη νέα μας σελίδα στο https://europe-asfalistiki.gr/, για να γνωρίσετε την Εταιρία μας μέσα από ένα περιβάλλον μοντέρνο, εύχρηστο και φιλικό.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία, την φιλοσοφία και τα νέα της Εταιρίας, αλλά και να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πλούσια γκάμα των  ασφαλιστικών προϊόντων των Κλάδων και να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του είτε πρόκειται για Ιδιώτη είτε για Επιχείρηση.

Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλισή τους, καθώς επίσης να προχωρήσουν σε εξόφληση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, ενώ οι Συνεργάτες μας μπορούν να βρουν έντυπο υλικό για τα προγράμματα των Κλάδων και να πραγματοποιήσουν τιμολογήσεις ή/και εκδόσεις συμβολαίων, με τη σύνδεση τους στο σύστημα μέσα από την καρτέλα «Συνεργάτες».

Στόχος μας, ο συνεχής εμπλουτισμός και η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών μας για την πληρέστερη και ουσιαστική εξυπηρέτησή όλων των χρηστών.

  • Social Media: 

Σκοπός της νέας μας σελίδας είναι να αποτελέσει ένα ψηφιακό εργαλείο καθημερινής χρήσης μέσα από το οποίο οι ψηφιακοί επισκέπτες θα λαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα μας, θα έχουν πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό, θα εκφράζουν τις απόψεις τους και θα μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες από την μεταξύ μας συνεργασία άμεσα και εύκολα. Η ανταπόκριση στα σχόλια των ψηφιακών αποδεκτών θα γίνεται με σεβασμό, αμεσότητα και υπευθυνότητα.

Έτσι, με ένα ακόμη μέσο προβολής και με τη δική σας ενεργή συμμετοχή, αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του brand name της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, βελτιώνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες της και την εμπειρία των πελατών και των συνεργατών της.

Μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη νέα Ιστοσελίδα και σελίδα μας στο Facebook και να μοιραστείτε μαζί μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*