Glassdrive®: «Κλειδί» η κεντρική διαχείριση και τιμολόγηση ζημιών με τις ασφαλιστικές

Του Βάιου Κρόκου

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Saint-Gobain, είναι μια πανευρωπαϊκά αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εξειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων. Δραστηριοποιείται σήμερα σε 11 ευρωπαϊκές χώρες: στην Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Λιθουανία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, τη Γαλλία και την Ισπανία, με 1.135 ιδιόκτητους και franchise σταθμούς.

Ανήκει στη Saint-Gobain Autover, και βασική φιλοσοφία της είναι να επαναφέρει κάθε όχημα στην αρχική του κατάσταση χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των επιβατών.

Η ποιότητα, άλλωστε, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του βασικού της προμηθευτή, της Saint-Gobain Sekurit, του μεγαλύτερου παραγωγού κρυστάλλων αυτοκινήτων στον κόσμο και επίσημου προμηθευτή όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Στην Ελλάδα, η Glassdrive® ξεκίνησε το 2008. Στα εννέα αυτά χρόνια, η Glassdrive®, με την υποστήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών, των συνεργατών της, αλλά και των καταναλωτών, κατάφερε να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τόσο της χερσαίας όσο και της νησιωτικής, προσφέροντας στους Έλληνες υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες.

Μέσα στα εννέα αυτά χρόνια, το δίκτυο της Glassdrive® υπερδιπλασιάστηκε, και αριθμεί, πλέον, 64 επίσημους σταθμούς εξυπηρέτησης, 35 κινητές μονάδες και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της την ασφαλέστερη λύση στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Επιπλέον, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 365 ημέρες τον χρόνο, αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών, άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών, κινητές μονάδες εξυπηρέτησης, γραπτή πιστοποίηση γνησιότητας των κρυστάλλων και εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής». Παράλληλα, πέρα από την επισκευή και την αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η Glassdrive®, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες της αγοράς, βελτιώνει συνεχώς το εύρος και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών της γύρω από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου, και όχι μόνο, παρέχοντας στους πελάτες της: τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση και επισκευή μηχανισμών πλαϊνών κρυστάλλων θυρών, αντικατάσταση πλαϊνών καθρεπτών, επισκευή φαναριών, εφαρμογή Aquacontrol και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Η συνεργασία με τις ασφαλιστικές και η επιχειρηματική φιλοσοφία

Η Glassdrive® συνεργάζεται άψογα με τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, με πλήρη διαφάνεια, σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, λόγω της ξεκάθαρης εμπορικής της πολιτικής, μέσω της κεντρικής διαχείρισης και τιμολόγησης των ζημιών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε ασφαλιστικής εταιρείας και της ανάλογης εποπτικής αρχής.

Το μυστικό της επιτυχίας της Glassdrive® εντοπίζεται στην επιχειρηματική της φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη από την προτεραιότητα στους ανθρώπους –τους ανθρώπους που εργάζονται στην Glassdrive® και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

Ως πάροχος υπηρεσιών θραύσης, η Glassdrive® επιλύει τα προβλήματα των κρυστάλλων των οχημάτων των πελατών της επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση και κάνοντάς τα και πάλι ασφαλή.

Αλλά η εργασία δεν μπορεί να διεξαχθεί μόνο με ποιοτικά εργαλεία: οι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά στην Glassdrive®.

Με ενθουσιασμό και δεξιότητες, οι τεχνικοί της Glassdrive® ενημερώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς από το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας. Συνολικά, σε όλες τις δραστηριότητές της, η Glassdrive® εστιάζεται πάντοτε στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ικανοποίηση του πελάτη, την άριστη ποιότητα, την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*