Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.: Η «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

Μέσω μιας εξαιρετικά πετυχημένης συγκέντρωσης στο THE MET HOTEL την 1η Νοεμβρίου 2017, τόσο από πλευράς προσέλευσης όσο και από πλευράς περιεχομένου, η Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της Brokers Union μετέδωσε το μήνυμα και το όραμά της στο δίκτυο συνεργατών της Βορείου Ελλάδος.
Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση του ασφαλιστικού συμβούλου του πράκτορα σε επίπεδο πολύ υψηλότερο από το υφιστάμενο, με τελικό προορισμό την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων  ή των υποψήφιων πελατών σε κάθε επίπεδο.
Για την προώθηση αυτού του στόχου, η Brokers Union αρχίζει να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές συνεργασίας και μοντέλα εκπαίδευσης που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία και τα ταλέντα των συνεργατών της.
Ταυτόχρονα  προσφέρει στους συνεργάτες της σύγχρονα εργαλεία και μια προσεκτικά επεξεργασμένη προϊοντική πολιτική που θα δώσουν υπεραξία και συγκριτικά πλεονεκτήματα σε κάθε έναν  ξεχωριστά.
Για όλα αυτά μίλησαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας κος Νίκος Κεχαγιάογλου, η υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων της Εταιρείας κα Αγάπη Παττακού και ο κος Παναγιώτης Λελεδάκης CEO της IFAAAcademy οι οποίοι στο τέλος απάντησαν στα ερωτήματα των συνεργατών.
Ο πρόεδρος της Brokers Union κος Νικόλαος Βελλιάδης ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση λόγω έκτακτου γεγονότος, έστειλε το δικό του ισχυρό μήνυμα στους συγκεντρωμένους, καλώντας σε μια σύμπραξη των υγιών δυνάμεων του χώρου για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων δίνοντας το σύνθημα: ”H ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*