Από αριστερά: Γιώργος Χατζηευθυμίου, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος, Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής με τον κ. Π. Καλογιαντσίδη, συνεργάτη της Υδρογείου Αφαλιστικής στη Δράμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εστιάζει στην εκπαίδευση των συνεργατών της με ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα

Έναν ανανεωμένο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων υλοποιεί η Υδρόγειος Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα, επιπλέον των σεμιναρίων για την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που επίσης προσφέρει δωρεάν στους συνεργάτες της. Η συνεχής υποστήριξη και αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αποτελεί για την εταιρεία αναγκαία συνθήκη για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού θεσμού. Η ποιοτική εκπαίδευση των ανθρώπων της, αποτελεί, συνεπώς, προτεραιότητά της.

Στόχος της Υδρογείου Ασφαλιστικής είναι να παρέχει στους συνεργάτες της ό,τι πιο σύγχρονο σε εφόδια, γνώσεις και δεξιότητες, στοιχεία που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν στοχευμένα τις πωλήσεις τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και γενικότερα να δραστηριοποιηθούν αποτελεσματικά μέσα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Χρήστος Χατζηευθυμίου, Διευθυντής Βορείου Ελλάδος και Αναπλ. Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Το περιεχόμενο των σεμιναρίων διαμορφώνεται σε δύο θεματικές κατευθύνσεις: Την ανάδειξη του εύρους των εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων που διαθέτει η Υδρόγειος Ασφαλιστική για την προστασία της περιουσίας, την αστική ευθύνη, το προσωπικό ατύχημα, κ.α., καθώς και την παρουσίαση συγκεκριμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων και καλύψεων, ανάλογα και με τις ανάγκες της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

«Θέλουμε να διευρύνουμε αλλά και να εμβαθύνουμε τις γνώσεις των συνεργατών μας όσον αφορά στα ασφαλιστικά μας προϊόντα, να τους παρέχουμε την τεχνογνωσία εκείνη που τους επιτρέπει να ανιχνεύουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών τους προτείνοντας κατάλληλες λύσεις από το ευρύ χαρτοφυλάκιό μας», αναφέρει σχετικά ο κ. Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής της Υδρογείου και υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνεχίζοντας: «Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν το κάθε σεμινάριο και κυρίως να προτείνουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους αλλά και το πελατολόγιό τους, υπαρκτό ή δυνητικό, προϊόντα και προγράμματα για τα οποία θα τους ενδιέφερε να πραγματοποιηθούν στη συνέχεια σεμινάρια εμβάθυνσης και ανάλυσης

Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Το ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και ως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί σεμινάρια, μεταξύ άλλων, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Χαλκίδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*