Kaputte Frontscheibe eines Pkw Publikationsname / Publikationsnummer / E-Tag TT.MM.JJJJ (optional)

Εταιρείες θραύσης κρυστάλλων: Κι αν σπάσει το γυαλί… ξανακολλά

του Βάιου Κρόκου

Με διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, οι μεγάλες εταιρείες θραύσης κρυστάλλων (αντικατάσταση, επισκευή κ.λπ.) αντιμετωπίζουν κάθε ζημιά εύκολα και γρήγορα. Ιδιαίτερος, μάλιστα, είναι ο φόρτος εργασίας αν αναλογιστεί κανείς ότι περίπου ότι 1 στα 4 συμβάντα αφορά στη θραύση κρυστάλλων σχετικά με τις ζημιές στα αυτοκίνητα που κινούνται στη χώρα.

Από την πλευρά τους, οι ασφαλιστικές, σε συνεργασία με τις εν λόγω εξειδικευμένες εταιρείες, προσφέρουν το σχετικό είδος ασφάλισης στα συμβόλαια των αυτοκινήτων, συνήθως προαιρετικά. Οι διαφοροποιήσεις στις παροχές των συμβολαίων υπάρχουν, ως είθισται, λόγω ανταγωνισμού, συγκεκριμένων παραμέτρων και εξαιρέσεων ανά περίπτωση.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί του κλάδου, τόσο η γνησιότητα των κρυστάλλων που έχουν τοποθετηθεί όσο και η σωστή επισκευή τους προστατεύουν τον οδηγό και τους συνεπιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς εξασφαλίζουν το 30% της παθητικής ασφάλειας στην καμπίνα του οχήματος. Ποια είναι όμως τα τελευταία νέα από τρεις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*