Αποφώνηση του βιβλίου του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη “Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Σήμερα”

Μέσα από πολλές συνέχειες ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα – αρθρογράφου – ασφαλιστή – Επίτιμου Επιθεωρητή Πωλήσεων  Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

Τα όσα εύστοχα, διεισδυτικά και “πλούσια” εμπειριών αποσπάσματα αναρτήθηκαν στο Insurance World, έτυχαν μεγάλης αναγνωστικής αποδοχής και κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών όπως αποδεικνύεται και από την επιλογή ανάγνωσης των άρθρων.

Η “Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Σήμερα” όπως τιτλοφορείται το βιβλίο, αποτελεί ένα ενδιαφέρον εγχειρίδιο για την επαγγελματική ανάπτυξη όποιου θέλει να γίνει ασφαλιστικός σύμβουλος και να αναπτύξει περαιτέρω γνώσεις για καριέρα στα ασφαλιστικά δρώμενα.

Τεχνικές μέθοδοι, πρακτικές συμβουλές, συμπεριφορές, διαχείριση θεμάτων και πολλά ακόμα χρηστικά, συνοπτικά αποτυπωμένα, περιέχονται στο βιβλίο το οποίο είχαμε την χαρά να διαβάσουμε σελίδα προς σελίδα προκειμένου να το κατατμήσουμε  σε ενότητες.

Ευχαριστούμε την θετική συνεισφορά του Εκδοτικού Οίκου ΠΑΠΑΖΗΣΗ ο οποίος μας στήριξε και θετικά αποκρίθηκε στο αίτημά μας να δημοσιεύσουμε αποσπάσματα από το βιβλίο. Το Insurance World θα συνεχίσει την ενότητα της εκπαίδευσης.

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση. Τηλ: 210-3838020.

 της Έλενας Ερμείδου για το Insurance World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*