Ενίσχυση της διαφημιστικής καμπάνιας της Groupama Ασφαλιστική με νέα τηλεοπτικά spots

Με πέντε νέα διαφημιστικά spots, η Groupama Ασφαλιστική εμπλουτίζει την ήδη επιτυχημένη διαφημιστική της εκστρατεία, με κεντρικό μήνυμα «Τι ωραία να νιώθεις σιγουριά στη ζωή, χωρίς ίσως, μπορεί κι ama». Η εμπλουτισμένη καμπάνια αναδεικνύει την ουσιαστική και συναισθηματική πληρότητα που προσφέρει η εταιρία και η οποία ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ασφαλισμένου.

Με το κύρος και τη σφραγίδα ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει εγγυημένες λύσεις, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ασφαλισμένων που συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα, την οικογένεια και την εργασία. Η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στην επικοινωνία των υπηρεσιών της με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού τόσο για το ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που διαθέτει όσο και για τις διαχρονικές αξίες που υπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας 90 περίπου ετών στην Ελλάδα.

Με συνολικά 11 νέα διαφημιστικά spots φέτος, η Groupama Ασφαλιστική υπογραμμίζει δυναμικά το διεθνές κύρος της, υπενθυμίζοντας ξεκάθαρα ότι βρίσκεται Σίγουρα δίπλα στους πελάτες της, κάθε στιγμή και «χωρίς ίσως, μπορεί κι ama».

Δείτε εδώ τα 5 νέα τηλεοπτικά spots:

https://www.youtube.com/results?search_query=%23XwrisIswsMporeiKiAma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*