Ανακοίνωση ΠΟΑΔ για τις εκλογές του Δεκεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων της χώρας  θα πραγματοποιηθούν στις  2-3-4 Δεκεμβρίου 2017.

Η δημόσια πρόσκληση που  απευθύνουν τα Επιμελητήρια περιέχει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που αφορούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, καθώς και τα διαδικαστικά της εκλογής.

Μέχρι την 2α Νοεμβρίου 2017, δηλ. ένα μήνα προ των εκλογών, έχετε το χρόνο να σκεφτείτε και να αποφασίσετε για την συμμετοχή σας.

Μόλις κλείσουν τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών θα θέλαμε με  την βοήθεια των Σωματείων, να κοινοποιήσουμε και να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα των Συναδέλφων, Μελών μας, που θα μετέχουν στις  εκλογές, ώστε να τους τιμήσουμε με την ψήφο μας.

Ενδιαφέρει όλους μας η μαζική συμμετοχή και η ενδυνάμωση της Διαμεσολάβησης στις  τάξεις των επαγγελματιών που μετέχουν στα Επιμελητήρια.

Ο  Κλάδος μας προσφέρει πολλά στα κατά τόπους Επιμελητήρια, με την  ετήσια κατάθεση των ασφαλιστηρίων και την υποχρεωτική συνδρομή,  δικαιούται λοιπόν και στήριξης και ανταπόδοσης.

Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*