Το Επιμελητήριό μας: Τα πρώτα 100 ονόματα του συνδυασμού με επικεφαλής τον Ι. Χατζηθεοδοσίου

Στιγμιότυπο από την πρώτη συνάντηση του συνδυασμού, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Τα πρώτα 100 ονόματα του συνδυασμού «Το Επιμελητήριό μας» ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου. Παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση, καθώς και η λίστα των ονομάτων:

Μπροστά στα κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τον κορμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να προσθέσουμε ως ΕΕΑ το λιθαράκι μας στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Ανακοινώνουμε σήμερα τα πρώτα 100 ονόματα υποψηφίων που τιμούν με τη συμμετοχή τους τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, … και συνεχίζουμε.

Είναι όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι από το σύνολο των κλάδων της αγοράς, για τους οποίους δίνει και θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά μάχη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*