ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Νέο διοικητικό υποκατάστημα στη Λάρισα

Το πρώτο της υποκατάστημα στη Λάρισα λειτουργεί από τις 11 Οκτωβρίου η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, αφετηρία μιας σειράς στρατηγικών επενδύσεων που προσανατολίζεται να κάνει τα επόμενα χρόνια με στόχο την ποιοτική διασπορά των εργασιών της στην ελληνική περιφέρεια. Το υποκατάστημα βρίσκεται επί της οδού Παπακυριαζή 31-33 και διευθύνεται από τον Άρη Καλύβα, καταξιωμένο ασφαλιστικό στέλεχος, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη γνώση της τοπικής αγοράς.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι προσπαθεί να προσελκύσει επαγγελματίες υψηλού γνωστικού επιπέδου και ήθους, που να έχουν όραμα και διάθεση να συμπορευθούν με τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της, με μοναδικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών. Για την ΟΡΙΖΩΝ η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί στρατηγικό στόχο και, με γνώμονα την άμεση, άρτια και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι κοντά στις ανάγκες τους καθημερινά.

«Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική τα τελευταία χρόνια εντάσσει στο στρατηγικό σχεδιασμό της ολοένα και περισσότερο την ανάπτυξη του δικτύου των διαμεσολαβητών της, μέσω επιλεγμένων συνεργασιών, καθώς θεωρεί την προστιθέμενη αξία που δίνει στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ο ασφαλιστής αναντικατάστατη» υπογραμμίζει ο εκτελεστικός σύμβουλος διοίκησης Χρήστος Αχής. «Το υποκατάστημα της Λάρισας αποτελεί την αφετηρία για ορισμένες στρατηγικές κινήσεις που προσανατολιζόμαστε να υλοποιήσουμε στο προσεχές διάστημα.»

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 2410 419410-1, email: larisa@orizonins.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*