AIG Ελλάς: Ταξίδι αναγνώρισης και επιβράβευσης των συνεργατών της στη Βιέννη και Μπρατισλάβα

Με ένα ταξίδι στην πορεία του Δούναβη και σταθμούς τη Βιέννη και τη Μπρατισλάβα επιβράβευσε για μια ακόμα χρονιά τους Συνεργάτες του Δικτύου της η AIG Ελλάς.

Στο τετραήμερο ταξίδι που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 28/9 – 1/10, οι συνεργάτες της AIG συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν αρχικά στη λαμπερή και αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Αυστρίας, να δουν τα σημαντικότερα αξιοθέατά της μέσα από το παραδοσιακό τραμ, να γευτούν την τοπική κουζίνα αλλά και να παρακολουθήσουν τη θρυλική παράσταση μπαλέτου ‘Ζιζέλ’ στην κορυφαίας αισθητικής Όπερα της Βιέννης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στο Δούναβη που τους μετέφερε στη Μπρατισλάβα, μια από τις ομορφότερες παραδουνάβιες πόλεις, προικισμένη με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική γοητεία. Η επίσκεψη στο Red Stone Castle, το Devin Castle αλλά και στο οινοποιείο Elesko, γνωστό για τη συλλογή έργων τέχνης που φιλοξενεί, ολοκλήρωσαν ένα μοναδικό ταξίδι που συνδύασε αρμονικά πολιτισμό, αξιοθέατα, όμορφες εικόνες, γεύσεις και στιγμές χαλάρωσης.

Το ταξίδι της επιστροφής ολοκληρώθηκε με τους συνεργάτες της εταιρείας να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και την ομάδα της AIG Ελλάς δυνατή, σίγουρη και έτοιμη να συνεχίσει να επιβραβεύει σταθερά τις προσπάθειες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε, κ. Giuseppe Zorgno, σχολίασε σχετικά: «Δράσεις όπως η συγκεκριμένη αποδεικνύουν την ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στη σχέση μας με τους συνεργάτες μας. Παράλληλα, ενδυναμώνουν περαιτέρω το σύστημα αξιών και στόχων που μοιραζόμαστε και αποτελεί το κλειδί για την κοινή αναπτυξιακή μας πορεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*