Κορυφαίοι Έλληνες και Διεθνείς Ομιλητές στο Auto Forum 2017

H Εthos Events, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, διοργανώνουν το Auto Forum 2017 (#auf17 – http:/www.auto.ethosevents.eu/) με τίτλο: «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 στην Divani Apollon Palace & Thalasso. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης.

Το Auto Forum 2017 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστούν οι διεθνείς τάσεις στην οδική ασφάλεια, οι τεχνολογικές εξελίξεις και να δημιουργηθεί ένα επίπεδο ελάχιστης συνεννόησης/επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων με σκοπό την ανάληψη δράσεων, νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Το συνέδριο φιλοδοξεί ν’ αναδείξει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά και έρχονται στο άμεσο μέλλον από την αυτοκινητοβιομηχανία και επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.
Σημαντική καινοτομία του συνεδρίου είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται το βήμα στους ειδικούς να ενημερώσουν για το που κατευθύνεται η αυτοκίνηση στο μέλλον (Connected Autonomus Sharing Electric).

Το Auto Forum 2017 θα φιλοξενήσει διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς Ομιλητές μεταξύ άλλων τους:

-Γεώργιος Ν. Ουρσουζίδης, Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Ημαθίας & Πρόεδρος, Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, Βουλής των Ελλήνων

-Λευτέρης Κ. Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου

-Graziella Jost, Διευθύντρια Προγραμμάτων, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC)

-Bασιλική Δανέλλη- Μυλωνά, Πρόεδρος Δ.Σ., Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

-Σταμάτιος Πολύδωρας, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΔΙΠ Σχολής ΜΜ ΕΜΠ

Σύνεδροι θα είναι θεσμικοί φορείς (Τροχαία, ΕΚΑΒ, Ειδική Μόνιμη επιτροπή της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια), ΜΚΟ που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια (ΙΟΑΣ), το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, εκπρόσωποι ΚΤΕΟ ώστε να ενημερωθούν όλοι γύρω από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στην ενεργητική ασφάλεια.

Οι θεματικοί άξονες του συνεδρίου έχουν ως ακολούθως:

-Αναγκαίες ενέργειες πριν τη χρήση του οχήματος
-Νέες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας
-Η αυτοκίνηση στο μέλλον: Connected Autonomous Sharing Electric

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.auto.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Χριστίνα Τσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*