Πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη για όλους με το NN Care for All

αφιέρωμα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας από τον Βάιο Κρόκο (μέρος ε’)

Η NN Hellas δημιουργεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης, το NN Care for All, το οποίο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης υγείας, χωρίς κανένα ιατρικό έλεγχο. Το NN Care for All αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους δεν είχαν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να ασφαλιστούν, ή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εξετάσεις οι οποίες δεν καλύπτονται από τον κρατικό φορέα ασφάλισης.

Πλέον, η ΝΝ παρέχει σε όλους ένα πρόγραμμα ασφάλισης με απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε έναν σημαντικό όμιλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τον Όμιλο Βιοϊατρική, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το απεριόριστο της αξίας και του πλήθους των εξετάσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει ο ασφαλισμένος ετησίως, καταβάλλοντας το 15% του κόστους των εξετάσεων.

-Σε περίπτωση προσκόμισης παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ, η συμμετοχή μηδενίζεται.

-Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το NN Care for All, η NN Hellas προσφέρει επιπλέον παροχές σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική:

• 50% έκπτωση σε οδοντιατρικές υπηρεσίες στα ιδιόκτητα οδοντιατρεία του ομίλου
• Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού σε κλινική του ομίλου
• Έκπτωση 25% στα έξοδα νοσηλείας σε κλινική του ομίλου, εφόσον γίνει χρήση βιβλιαρίου ΕΟΠΥΥ.

 

H κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε για το νέο πρόγραμμα: «Για την NN Hellas κάθε ασφαλισμένος είναι ο κανόνας, χωρίς καμία εξαίρεση. Mε γνώμονα το τρίπτυχο των αξιών της “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε”, η ΝΝ δημιούργησε το NN Care for All, που στοχεύει στη φροντίδα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα τους με την προσφορά ουσιαστικών λύσεων για την ασφάλιση της υγείας τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*