Λογότυπο ΠΣΑΣ

ΠΣΑΣ: Στο πολεμικό μουσείο οι βραβεύσεις των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων

Στο Πολεμικό Μουσείο αναμένεται να γίνει το ετήσιο συνέδριο του Π.Σ.Α.Σ ένα μέρος το οποίο δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς συμβολίζει την μεγάλη μάχη που δίνει ο κλάδος μας σε πολλά μέτωπα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση. Όπως αναφέρεται:

“Παρά τις αλλεπάλληλες και μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας θα πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που διακρίνονται και στο πρόσωπο τους όλους του διαμεσολαβητές όπου αγωνίζονται καθημερινά για να επιβιώσουν σε ένα προκλητικό περιβάλλον.

Οι φετινές βραβεύσεις θα έχουν μια σημαντική διαφορά καθώς θα βραβευτούν οι πρώτοι κάθε εταιρείας που θα συμμετάσχει στον θεσμό και ανάμεσα τους θα προκύψουν οι κορυφαίοι σύμβουλοι της χώρας.

Στο συνέδριο μας αυτό θα έχουμε την τιμή να είναι ομιλητής ένας Θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο. Έναν πρωταθλητή διεθνούς κύρους που έχει στην κατοχή του 160 παγκόσμια ρεκόρ. Έναν άνθρωπο που απόδειξε ότι το πνεύμα μπορεί να υποχρεώσει το σώμα να ξεπεράσει κάθε γνωστό όριο.

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Τρέχων Θεό», «χρυσό Έλληνα», «σύγχρονο Φειδιππίδη», «ασταμάτητο», «κυρίαρχο του πόνου» και πολλά άλλα. Αλλά ο Γιάννης Κούρος παραμένει ένας απλός ευγενικός και σεμνός άνθρωπος που σε κερδίζει με ένα χαμόγελο.

Ένας ομιλητής που μπορεί να μας δείξει πού και πώς μπορούμε να βρούμε έμπνευση για και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις όσο μεγάλες και αν είναι.

Μετά το τέλος του συνεδρίου θα υπάρξει πλούσιος μπουφές για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ!
Σας περιμένουμε όλους μαζί με συναδέλφους

Το κόστος συμμετοχής είναι:
Για Premium μέλος του ΠΣΑΣ : Δωρεάν είσοδος
Για μέλος του ΠΣΑΣ : 20 €
Για εγγραφή ως μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 40 €
Για εγγραφή ως Premium μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 50 €

Δηλώστε την συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ!
Πατήστε ΕΔΩ για εύκολη ψηφιακή πληρωμή

 

 

 

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Σ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*