Η Affidea καλύπτει τα μέλη του ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ

Την συνεργασία με τον γνωστό διεθνή όμιλο παροχής έξω-νοσοκομειακών και διαγνωστικών εξετάσεων AFFIDEA γνωστοποιεί το ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ. Κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ, τα μέλη του Ταμείου (και τα προστατευόμενα μέλη) θα έχουν την πρόσβαση σε πληθώρα υπηρεσιών με ειδικές τιμές. Αναλυτικά:

“Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας AFFIDEA, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου μας, (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Ειδικότερα αξίζει να αναφέρουμε την δυνατότητα για επισκέψεις συνταγογράφησης εξετάσεων και φαρμάκων σε δίκτυο 2.500 ιατρών όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικές εξετάσεις με εφαρμογή τιμοκαταλόγου δημοσίου (ΦΕΚ) καθώς και δωρεάν ετήσιο check-up για όλους τους ασφαλισμένους του Ταμείου και τα εξαρτώμενα μέλη τους (συζύγους, τέκνα έως 23 ετών).

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γεωγραφική διασπορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου AFFIDEA – ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ & EUROMEDICA (Αττική – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Χανιά – Καβάλα – Καλαμάτα και σε άλλες περιοχές) γιατί με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας η πλήρης εξυπηρέτηση τους”, όπως επισημαίνεται.

“Η συνεργασία αυτή είναι η συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η ομοσπονδία μας και το Επικουρικό μας Ταμείο (μετά την συνεργασία με ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα) για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αξιοπρεπή κάλυψη των αναγκών των μελών μας σε θέματα υγείας που τόσο πολύ έχουν υποβαθμιστεί και απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Το πρόγραμμα παροχών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΑΣΕ (www.oase.gr) του ΣΥΑΕ (www.syae.gr) και του Επικουρικού μας ταμείου (www.teaeapae) (Πληροφορίες δίνονται και από την Γραμματεία της ΟΑΣΕ στο τηλ 210-3616572)”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά οι παροχές από την συνεργασία ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ – Affidea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*