ΕΙΑΣ: Νέο σεμινάριο για τα unit linked προϊόντα

Σεμινάριο με θέμα «UNIT LINKED – Ασφαλιστικά Προϊόντα Αποταμιευτικών & Επενδυτικών Χαρακτηριστικών Κυμαινόμενης Απόδοσης» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, 16.00-19.45, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος). Το νέο αυτό σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και όσοι επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν και σε περιβάλλον webinar τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου, σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων με εξειδίκευση στους τομείς χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει εργαστεί στον ευρύτερο ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό τομέα από το 1983 έως σήμερα και έχει εμπειρία διευθυντικών θέσεων εκπαίδευσης σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Προσκεκλημένος guest speaker είναι ο Στέλιος Στυλιανίδης, Διευθυντής Εργασιών και Ανάπτυξης της Εταιρείας Prelium Investment Services, μέλος επιτροπών επενδύσεων πολλών θεσμικών επενδυτών και ταμείων επαγγελματικής ασφάλισης, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι:

  • η εξοικείωση του εκπαιδευτικού κοινού με το διεθνές και ελληνικό μακροοικονομικό περιβάλλον
  • η «γνωριμία» του εκπαιδευτικού κοινού με τις διεθνείς Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου και τους «μηχανισμούς» οργάνωσης και λειτουργίας τους.
  • η κατανόηση των επενδυτικών εννοιών και αρχών, καθώς και των διαφορετικών μορφών επενδύσεων
  • η αναλυτική περιγραφή των ασφαλιστικών προϊόντων Unit Linked κυμαινόμενης απόδοσης και των ωφελειών τους ή των πλεονεκτημάτων τους
  • η ανάπτυξη των κατάλληλων τεχνικών συμβουλευτικών πωλήσεων τους, και
  • η περιγραφή του Κώδικα Δεοντολογίας και Επαγγελματικής Ηθικής εν σχέσει με τις πωλήσεις των ασφαλιστικών προϊόντων unit linked.

To σεμινάριο απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη των κλάδων ασφαλίσεων Ζωής και Επενδυτικών Προϊόντων των ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους προς αυτήν την κατεύθυνση και να αναπτύξουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους και την τεχνική τους, εν σχέσει με τα ασφαλιστικά προϊόντα unit linked. Το σεμινάριο προσφέρει, επίσης, μια σημαντική ευκαιρία άριστης προετοιμασίας όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση Δ, κατά τις επιταγές της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • να κατανοούν πλήρως τις χρηματοοικονομικές έννοιες που σχετίζονται με τις επενδύσεις σταθερής και κυμαινόμενης απόδοσης
  • να κατανοούν τις βασικές έννοιες των επενδυτικών κινδύνων
  • να κατανοούν τη λειτουργία των προϊόντων τύπου Unit Linked, τη δομή τους και τα πλεονεκτήματά τους
  • να έχουν εξαιρετικές δυνατότητες τεκμηριωμένης ενημέρωσης των πελατών, εν σχέσει με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα οφέλη των ασφαλιστικών προϊόντων Unit Linked στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 70 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*