Αναβαθμίζεται το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

Μια νέα εποχή, αναβαθμισμένων υγειονομικών υπηρεσιών ξεκινά για το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο ενισχύει τον ιατροτεχνολογικό του εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την απόφαση της 19ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 2/6/2017 αριθ. Πρωτ: 1104398, το νοσηλευτικό ίδρυμα θα εξοπλιστεί με τα ακόλουθα:

  1. Ψηφιακό Αγγειογραφικό Συγκρότημα, αξίας 600.000 €
  2. Ψηφιακό Στεφανιογράφο, αξίας 600.000 €
  3. Ενδοσκοπικό Πύργο HIGH DEFINITION, αξίας 100.000 €
  4. Πλήρη Πύργο Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, αξίας 80.000 €

Επιπλέον, βάση του προγράμματος ΠΠΥΦΥ 2015, εγκρίθηκε αίτημα του Τζανείου για την προμήθεια ενός (1) C-ARM Ορθοπεδικών αναγκών, αξίας 60.000 €.

«Δεν είναι μόνο το χρήμα το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων και των δυσκολιών. Χρειάζεται δυνατή ψυχή και δημιουργικό νου, ενδιαφέρον, επιμονή, κατανόηση και θέληση για την αλλαγή και βελτίωση τους» δηλώνει η Διοικήτρια Μαρία Αρβανίτη.

Στο νοσοκομείο έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις για την εξυπηρέτηση των ασθενών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως:

  • Μεταφορά και διαμόρφωση διοικητικών χώρων (π.χ. το Γραφείο Πληροφοριών που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο αντί σε ευδιάκριτο σημείο και το Πρωτόκολλο που βρισκόταν σε δυο διαφορετικούς χώρους).
  • Μεταφορά της Νεφρολογικής Κλινικής και εγκατάσταση και λειτουργία της στο χώρο της Νευροχειρουργικής κλινικής.
  • Κάλυψη από 1/8/17 όλων των γενικών εφημεριών από το Νευρολογικό τμήμα, χάρη στην προσέλευση επικουρικού ειδικευμένου Νευρολογίας.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης στην υγιεινή τροφίμων των εργαζομένων στην εστίαση στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο και των υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται.

Αναφοράς αξίζει και η πρωτοβουλία που αφορά στη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας η οποία λειτούργησε καθόλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων, με τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης από το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Δείτε αναλυτικά τον απολογισμό πεπραγμένων του Τζανείου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*