Μ. Πολιτοπούλου: Για την NN Hellas κάθε ασφαλισμένος είναι ο κανόνας, χωρίς καμία εξαίρεση

Για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί η ΝΝ με το νέο Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, NN Care for All. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης υγείας, χωρίς κανένα ιατρικό έλεγχο ενώ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους δεν είχαν έως σήμερα τη δυνατότητα να ασφαλιστούν ή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εξετάσεις, οι οποίες δεν καλύπτονται από τον κρατικό φορέα ασφάλισης.

H κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε για το νέο πρόγραμμα: «Για την NN Hellas κάθε ασφαλισμένος είναι ο κανόνας, χωρίς καμία εξαίρεση. Mε γνώμονα το τρίπτυχο των αξιών της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η ΝΝ δημιούργησε το NN Care for All που στοχεύει στη φροντίδα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα τους με την προσφορά ουσιαστικών λύσεων για την ασφάλιση της υγείας τους.»

Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις

Πλέον η ΝΝ παρέχει σε όλους ένα πρόγραμμα ασφάλισης με απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις στoν σημαντικό Όμιλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Aξιοσημείωτο είναι το απεριόριστο της αξίας και του πλήθους των εξετάσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει ο ασφαλισμένος ετησίως, καταβάλλοντας το 15% του κόστους των εξετάσεων. Σε περίπτωση προσκόμισης παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ, η συμμετοχή μηδενίζεται.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το NN Care for All, η NN Hellas προσφέρει επιπλέον παροχές σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ:

-50% έκπτωση σε οδοντιατρικές υπηρεσίες στα ιδιόκτητα οδοντιατρεία του Ομίλου
-Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού σε κλινική του Ομίλου
-Έκπτωση 25% στα έξοδα νοσηλείας σε κλινική του Ομίλου, εφόσον γίνει χρήση βιβλιαρίου ΕΟΠΠΥ.

Για την απόκτηση του Προγράμματος NN Care for All, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό τους Σύμβουλο ή απευθείας με την NN Hellas στα τηλέφωνα 801 100 200 300 – 210 950 6000.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*