Δήμος Πειραιά: Διαγωνισμός για την ασφάλισης κινητής & ακίνητης περιουσίας

O ∆ήµαρχος Πειραιά προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, µόνον βάσει τιµής, για την παροχή υπηρεσίας µε τίτλο ¨Ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του ∆ήµου Πειραιά για τα έτη 2017-2018¨ (CPV) : 66515200-5), συνολικής προϋπολογιζόµενης δαπάνης 199.728 €, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

∆ικαίωµα συµµετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύµβασης έχουν φυσικά ή νοµικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονοµικών φορέων, τα µέλη αυτών, που είναι εγκατεστηµένα σε:

α) κράτος-µέλος της Ένωσης,

β) κράτος-µέλος του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Σ∆Σ, στο βαθµό που η υπό ανάθεση δηµόσια σύµβαση καλύπτεται από τα Παραρτήµατα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σηµειώσεις του σχετικού µε την Ένωση Προσαρτήµατος I της ως άνω Συµφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εµπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διµερείς ή πολυµερείς συµφωνίες µε την Ένωση σε θέµατα διαδικασιών ανάθεσης δηµοσίων συµβάσεων.

Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων, συµπεριλαµβανοµένων και των προσωρινών συµπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριµένη νοµική µορφή για την υποβολή προσφοράς.

Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονοµικών φορέων, όλα τα µέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

Οι ως άνω συµµετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι

  1. Άδειας λειτουργίας σύµφωνα µε το Ν. 4364/2016
  2. Να είναι εγγεγραµµένοι στο οικείο Επιµελητήριο και να πληρούν όλες τις προυποθέσεις που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη

 

Η διάρκεια της σύµβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) µήνες και συγκεκριµένα για το χρονικό διάστηµα από 15/10/2017 έως 15/10/2018, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην διακήρυξη και τη µελέτης της υπηρεσίας.

Φορέας χρηµατοδότησης της παρούσας σύµβασης είναι ο ∆ήµος Πειραιά.

Η δαπάνη για την εν λόγω σύµβαση βαρύνει τους Κ.Α. : 15.6251.01, 30.6252.01, 20.6253.01 και 15.6254.01 του προϋπολογισµού έτους 2017 και τους αντίστοιχους Κ.Α. έτους 2018 µε απορρόφηση 76.009,67 € εντός του έτους 2017.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσµεύουν τους οικονοµικούς φορείς για διάστηµα εκατόν είκοσι

  • ηµερών από την επόµενη της διενέργειας του διαγωνισµού και υποβάλλονται σύµφωνα

µε τους όρους της διακήρυξης.

Ο διαγωνισµός θα πραγµατοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρµας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ) µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

  • Ηµεροµηνία ανάρτησης της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗ∆ΗΣ:

28/7/2017

  • Ηµεροµηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 9/8/2017 και ώρα 09:00
  • Καταληκτική ηµεροµηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 29/8/2017

και ώρα 13:00

 Εγγύηση συµµετοχής: Για την έγκυρη συµµετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύµβασης, κατατίθεται από τους συµµετέχοντες οικονοµικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συµµετοχής, που ανέρχεται σε ποσοστό 2% του ενδεικτικού προϋπολογισµού.

Στην περίπτωση ένωσης οικονοµικών φορέων, η εγγύηση συµµετοχής περιλαµβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονοµικών φορέων που συµµετέχουν στην ένωση.

Η εγγύηση συµµετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ηµέρες µετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του άρθρου 2.4.5 της διακήρυξης, άλλως η προσφορά απορρίπτεται. Η αναθέτουσα αρχή µπορεί, πριν τη λήξη της προσφοράς, να ζητά από τον προσφέροντα να παρατείνει, πριν τη λήξη τους, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και της εγγύησης συµµετοχής.

∆ιοικητικές προσφυγές ενστάσεις µπορούν να ασκηθούν σύµφωνα µε τα αναλυτικά αναφερόµενα στο άρθ. 3.4. της διακήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στη ∆/νση

∆ηµοτικής Περιουσίας & Κτηµατολογίου – Τµήµα Κινητής Περιουσίας & ∆ιοικητικής Υποστήριξης ( τηλ. 210-4199816, 4199847) και στο Τµήµα Οικονοµικής Επιτροπής κατά τις  εργάσιµες ηµέρες και ώρες (τηλ.: 2132022340-5).

Τα τεύχη του διαγωνισµού είναι διαθέσιµα από το Τµήµα Οικονοµικής Επιτροπής, από το δηµόσιο διαδικτυακό τόπο του ∆ήµου: www.pireasnet.gr καθώς και από την επίσηµη πλατφόρµα του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ) µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr .

Η παρούσα προκήρυξη θα δηµοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ./Τεύχος ∆∆Σ και στον Τύπο. Τα έξοδα δηµοσίευσης (περίπου 700 €) θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*