Groupama Ασφαλιστική: Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι του Δικτύου Exclusive

Η τακτική αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της αποδοτικότητας και της επίτευξης στόχων των συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής έχουν συντελέσει σημαντικά στην επιτυχή πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζοντας την εξέχουσα προσφορά 52 μελών του Δικτύου Exclusive, η εταιρεία διοργάνωσε φέτος αποκλειστικά για αυτούς ταξίδι μίας εβδομάδας στη Νέα Υόρκη.

Ύστερα από αντίστοιχα ταξίδια σε Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ, Νέο Δελχί, Γιοχάνεσμπουργκ και Σίδνεϊ, οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Groupama είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ταξιδιωτική εμπειρία ζωής  στην κοσμοπολίτικη πόλη, γνωρίζοντας από κοντά όλα τα γνωστά της αξιοθέατα. Αφήνοντας πίσω το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Times Square και στη Fifth Avenue, ξεναγήθηκαν στο Broadway και στο Theater District,  ενώ είχαν την ευκαιρία περιηγηθούν στο φημισμένο Soho και στην ξακουστή Wall Street.

«Η Groupama Ασφαλιστική, πέρα από την απαραίτητη εκπαίδευση και τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων εφαρμογών που προσφέρει στους συνεργάτες της, επιβραβεύει και την παραγωγικότητά τους, σχεδιάζοντας για αυτούς μοναδικά ταξίδια αναψυχής και χαλάρωσης σε μακρινούς προορισμούς, με υψηλού επιπέδου παροχές» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*