Metlife: Eντυπωσιακή αύξηση κύκλου εργασιών 12,4%, πολλαπλάσια του Μ.Ο. της αγοράς

Απολύτως θετικά είναι τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 για τη MetLife, σύμφωνα με τα οποία σημειώνεται σημαντική αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών ασφαλίσεων ζωής της τάξης του 12,4%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση -συγκριτικά με τον Μ.Ο. της αγοράς ο οποίος δεν ξεπέρασε το 2,7%*– αντανακλά τη σωστή στρατηγική της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη συνεχιζόμενη μείωση του διαθεσίμου εισοδήματος, η MetLife κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων, σημειώνοντας αύξηση κύκλου εργασιών στο Agency, για παροχές Υγείας, Ζωής και Ατυχημάτων 12,7% αλλά και στις πωλήσεις της ομάδας Ομαδικών Ασφαλίσεων, με 11%, σε σχέση με το A’ εξάμηνο του 2016.

Ο Επικεφαλής Face2Face Distribution και Ομαδικών Ασφαλίσεων της MetLife, Γιώργος Ζερβουδάκης, δήλωσε σχετικά:

«Τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 δικαιώνουν τις επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα. «Διαβάζουμε» έγκαιρα και σωστά τις εξελίξεις και απαντούμε σε αυτές με ρεαλισμό και ευελιξία. Με όπλα μας την νοοτροπία και την άρτια κατάρτιση των ανθρώπων μας, συνεχίζουμε τη θετική πορεία των τελευταίων πολλών ετών, κερδίζοντας όχι μόνο υψηλότερο μερίδιο αγοράς αλλά και υψηλότερο μερίδιο στις καρδιές των ασφαλισμένων μας».

*Πηγή: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, «Παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Μαίου 2017», Ιούλιος 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*