Μ.Ανδρουλιδάκης: «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του. «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός  Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της ηλεκτρονικής σελίδας ‘’NEWS LETTER’’ του insurance world, που προφανώς θα συνεχίζετε να διαβάζετε όλες αυτές τις καταχωρήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας της  «Ethos Media», για όλο το καλοκαίρι, αλλά τα δικά  μου άρθρα θα συνεχίσουν να καταχωρούνται και πάλι από τον Σεπτέμβριο, λόγω θερινών διακοπών.

Όμως για να μη διακόψω αυτό το ωραίο ταξίδι της μελέτης των άρθρων, μπορείτε να προβείτε στην προμήθεια του βιβλίου, που εκεί θα βρείτε συσσωρευμένη όλη την γνώση και την εμπειρία, για την πραγμάτωση του τόσο ωραίου κοινωνικού επαγγέλματος που επιλέξατε να εξασκήσετε.

Απλά σας υπενθυμίζω από πού μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί Ελλάδα και Κύπρο.

 

1.Από τις εκδόσεις  «ΠΑΠΑΖΗΣΗ»  Νικηταρά 2 Αθήνα τηλ. 210-3838020 &  210- 3847617.

2.Από το βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ»  Σταδίου 24 Αθήνα τηλ. 210-3217917 &      210-  3217426.

3.Μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E – ΙΑΝΟΣ –ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ.

Ακόμα και με παραγγελία σε κάποιο βιβλιοπωλείο, για να σας το προμηθεύσει.

 Φιλικά

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Συγγραφέας – Αρθρογράφος                                                                                                        Insurance agent trainer & consulting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*