Νικ. Βελλιάδης: Στόχος να γίνουμε Νο.1 Μεσιτική στην αγορά

της Ελενας Ερμείδου

Την πρωτιά στοχεύει να κατακτήσει η Brokers Union στην ελληνική αγορά μέσα αξίες που υπόσχονται βιωσιμότητητα. Παράλληλα, και με  στελέχωση ικανότατων στελεχών με αποδεδειγμένο ήθος και εμπειρία στην αγορά.

«Είμαι βέβαιος ότι κατανοείτε το γεγονός ότι μια νέα εταιρεία η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά να δραστηριοποιείται το 2015 και μέσα σε ένα χρόνο, το 2016, κατάφερε να έχει παραγωγή 18 εκ. ευρώ, είναι πιθανό να χρειάζεται να αναθεωρεί τις συνεργασίες της. Ιδιαίτερα αν διαπιστώνεται ανεπάρκεια των στελεχών της να ενταχθούν σε μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, είτε λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας, είτε λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ιδεολογίας», τόνισε ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας  Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών, κύριος Νικόλαος  Βελλιάδης,  απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν   σε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Metropolitan. Συμπληρώνοντας πως , «κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ταιριάζουν στο όραμα της εταιρείας μας και το επαγγελματικό μας ήθος. Όταν συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλονται άμεσες και ριζικές αλλαγές».

Η κος Νικόλαος Βελιάδης στην πολύ περιεκτική αλλά ουσιαστική ομιλία του ήθελε να περάσει το μήνυμα και το επέτυχε ότι η Brokers Union κατάφερε μόλις σε ένα χρόνο να παρουσιάσει άριστες επιδόσεις, προχωρά με σεβασμό και με ήθος ακολουθώντας πιστά την πολιτική της.

Η εταιρεία στοχεύει να ανέβει ψηλά και να γίνει η πρώτη μεσιτική για αυτό το λόγο με πολύ προσοχή σχεδιάζει το Αύριο στην, Προϊοντική Πολιτική, Υποστήριξη και Εκπαίδευση.

Χαρακτηριστικά μιλώντας για την εταιρεία και όραμα ο κος Νικόλαος Βελιάδης είπε:

Ποιο είναι το όραμά μας; Να γίνουμε το 2018, η πρώτη μεσιτική εταιρεία. Η πρώτη μεσιτική εταιρεία, όχι σε παραγωγή ασφαλίστρων, αλλά η πρώτη μεσιτική εταιρεία στη καλύτερη μηχανογραφική υποστήριξη, στη καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της από άριστα καταρτισμένο προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας, έμφαση στις ανάγκες του Συνεργάτη, Αμεσότητα, Συνέπεια και Σεβασμός!

Και εκεί ακριβώς επενδύουμε! Όπως επενδύουμε στη δημιουργία αποκλειστικών προγραμμάτων για την BROKERS UNION και τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες».

Η Brokers Union επενδύει μεταξύ άλλων σε νέα προγράμματα που δίνουν αξία στον πελάτη και για την περαιτέρω απρόσκοπτη ανάπτυξη της σε νέα στελέχη.

Αυτό αποδεικνύεται με τρεις νέες προσλήψειςνέα στελέχη της Brokers Union  που ανακοίνωσε ο κος Βελλιάδης οι οποίοι αναλαμβάνουν στρατηγικές θέσεις στην εταιρείας

και είναι οι κ.κ.

Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών

Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος,

Ευάγγελος  Σεβδαλής, Διεύθυνση Κλάδου Ζωής και Υγείας

Τα τρία νέα στελέχη στις πρώτες δηλώσεις στην εταιρεία τόνισαν τα εξής:

Ο κ. Κεχαγιάογλου περιέγραψε γλαφυρά το όραμα για την δημιουργία μιας νέας ασφαλιστικής κοινωνίας η οποία μπορεί να συσταθεί από πολύ απλά υλικά τα οποία έχουν ως βάση τις ανάγκες του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και εστίασε σε μια διαφορετική προσέγγιση του cross selling ανθρωποκεντρική και όχι πελατοκεντρική.

Ο κ. Βαλαβάνης περιέγραψε με μεστό και ουσιαστικό τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος θα συνεργαστεί με την BU και ανέλυσε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία σε κάθε νέο συνεργάτη.

Στην συνέχεια  ο κ. Αλέξανδρος Δόξας εκπρόσωπος της  PK Data περιέγραψε το νέο μηχανογραφικό  σύστημα της εταιρείας και την χρησιμότητα που αυτό θα προσφέρει στην καθημερινή εργασία του κάθε συνεργάτη.

Ακολούθως ο κ. Σεβδαλής τόνισε με έμφαση ότι η εταιρεία θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη εκπαιδεύοντάς τους ουσιαστικά και σε βάθος  με έμφαση στην καλλιέργεια των δυνατών τους σημείων και χαρακτηριστικών.

Τέλος η κ. Αγάπη Παττακού η οποία θα έχει τον κομβικό ρόλο της υποστήριξης των πωλήσεων, μετέδωσε τον ενθουσιασμό της στους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια η οποία έχει ως αφετηρία την σημερινή ημέρα και ως κατάληξη τον προσωπικό θρίαμβο του καθενός  στη  νέα ασφαλιστική εποχή που θα την δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

Ποια είναι η Brokers Union ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

  • Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
  • Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
  • Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
  • Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
  • Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Αυτοκίνητο
  • Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)
  • Πυρός Επιχειρήσεων
  • Αστική Ευθύνη
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων
  • Μεταφορές
  • Πλοία & Σκάφη
  • Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας
  • Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
  • Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης
  • Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία
  • Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών
  • Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*