Βραβείο Digital B2B Office για την Globalnet Insurance Brokers

Στην απονομή των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017, που διεξήχθη την Παρασκευή 30 Ιουνίου, παρευρέθηκε η ομάδα της Globalnet, όπου και απέσπασε το βραβείο Digital B2B Office στην κατηγορία Special Marketing & Digital Awards.

Σε μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την ασφαλιστική αγορά, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών απένειμαν βραβεία σε εκπροσώπους επιχειρήσεων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης οι οποίες καινοτομούν και ξεχωρίζουν για την επαγγελματική αριστεία, τη μεθοδολογία και την πρακτική τους.

Το Β2Β Ηλεκτρονικό Γραφείο της Globalnet αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές της ασφαλιστικής αγοράς για τα δίκτυα συνεργατών. Με βασικά εργαλεία τη δυναμική εφαρμογή της συγκριτικής τιμολόγησης μιας μεγάλης σειράς retail προϊόντων διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών και κλάδων, δίνει τη δυνατότητα άμεσης προσφοράς και ασφάλισης για μεγάλη γκάμα σύγχρονων λύσεων.

Επιπλέον, περιλαμβάνει εφαρμογές που μειώνουν σημαντικά το διαχειριστικό κόστος του συνεργαζόμενου ασφαλιστικού γραφείου, ώστε να αναπτύσσεται περαιτέρω παραγωγικά. Έτσι, η εφαρμογή της Globanet παρέχει στους συνεργάτες της εταιρείας ένα ταχύτατο, ασφαλές και πρακτικό περιβάλλον διεκπεραίωσης για όλες τις καθημερινές πωλησιακές και διαχειριστικές εργασίες του γραφείου τους, και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ προβλέπει τις απαραίτητες διαδικασίες που επιτρέπουν στους συνεργάτες της να ανταποκρίνονται στις ρυθμίσεις της εποπτικής αρχής.

«Τα βραβεία ανήκουν σε ανθρώπους» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Globalnet Ευγενία Καφφετζή. «Το βραβείο της Globalnet ως Digital Β2Β Office μπορεί να το παρέλαβα εγώ, αλλά ανήκει στην oμάδα Globalnet, που χρόνια τώρα καινοτομεί σε συστήματα και διαδικασίες υποστήριξης πελατών και συνεργατών. Είμαι περήφανη για την oμάδα μου!! Συγχαρητήρια θερμά στη Morax Media για τις πρωτοβουλίες και την απονομή τιμής στην αγορά μας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*