Συνεργασία Siemens – FC Bayern στο Allianz Arena

Η Siemens θα γίνει επίσημος “Performance Partner”  των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της FC Bayern Μονάχου στο Allianz Arena στην αρχή της νέας αθλητικής περιόδου. Η συνεργασία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2017 και θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Στην αρχή της νέας σεζόν, οι δύο εταίροι σκοπεύουν να συνεργαστούν σε συγκεκριμένες λύσεις που αποβλέπουν στο μέλλον, τεχνολογίες και ψηφιακά προϊόντα.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν αύξηση του μεριδίου των συστημάτων της Siemens εντός και γύρω από το Allianz Arena, καθώς και στα γραφεία και στις προπονητικές εγκαταστάσεις στη Säbener Strasse, στο Μόναχο. Οι υπηρεσίες λογισμικού που βασίζονται στο cloud στους τομείς της ενέργειας, της τεχνολογίας των κτηρίων, των τεχνολογιών προστασίας και ασφάλειας, καθώς και οι έξυπνες λύσεις συγκοινωνιών για τα συστήματα τοπικής δημόσιας συγκοινωνίας και διαχείρισης της κυκλοφορίας, ειδικότερα, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη συνεργασία.

“Δύο Βαυαροί πρωταθλητές που οφείλουν να είναι μαζί, τώρα ενώνονται. Θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά τη Siemens στην FC Bayern και να εκφράσω εκ των προτέρων την εκτίμησή μου για τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη της εταιρείας. Ανυπομονούμε γι’ αυτήν τη συνεργασία – μια συνεργασία σημαντική για εμάς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FC Bayern München AG, Karl-Heinz Rummenigge.

Επίσης, για μια τριετή περίοδο που ξεκίνησε από την 1η Ιουλίου 2017, η Siemens Healthineers, η ανεξάρτητα διοικούμενη εταιρεία στον κλάδο Υγείας της Siemens AG, θα είναι επίσης επίσημος συνεργάτης και αποκλειστικός συνεργάτης  τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης της FC Bayern Μονάχου.

Η Siemens Healthineers θα εξοπλίσει, μεταξύ άλλων, τις προπονητικές εγκαταστάσεις της FC Bayern και το Allianz Arena με τις πιο προηγμένες λύσεις υγειονομικής περίθαλψης για να υποστηρίξει την υγεία των παικτών και την ανάρρωσή τους με ιατρικές εξετάσεις, μέσω προληπτικών ελέγχων και σε περιπτώσεις οξέος τραυματισμού. Τα συστήματα απεικόνισης που χρησιμοποιούνται για τις εξετάσεις των παικτών της FC Bayern θα παρέχονται από τη Siemens Healthineers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*