Groupama Ασφαλιστική: Συνεχίζει τη δράση ΕΚΕ με θέμα την ασφαλή οδήγηση

Για δεύτερη φορά και στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητάς της, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε στο Facebook διαγωνισμό με θέμα «Το έχεις με την οδήγηση;» και έπαθλο τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, σε συνεργασία πάντα με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι 20 νικητές του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 21 Ιουνίου μέσω της ιστοσελίδας www.toxeismetinodigisi.gr, έζησαν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», στις εγκαταστάσεις του OTE Academy την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Χάρη στις καινοτόμες θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην οδήγηση, με απώτερο σκοπό την προστασία των ίδιων αλλά και των εκάστοτε συνεπιβατών τους.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σε μια εποχή κατά την οποία τα τροχαία ατυχήματα βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα, η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*