Δύναμις: Ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών από τη

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική προχώρησε στην ανανέωση των προγραμμάτων ασφάλισης σκαφών, καλύπτοντας ευρύ φάσμα κινδύνων μέσα από τις πλούσιες συμπληρωματικές καλύψεις σε συνδυασμό με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

, ενώ ο υπολογισμός των ασφαλίστρων αστικής ευθύνης σκαφών βασίζεται στις δύο βασικές κατηγορίες: Μηχανοκίνητα Σκάφη (Motorboats) και Ιστιοφόρα (Sail Boats).

Στα Μηχανοκίνητα Σκάφη ο υπολογισμός γίνεται με βάση την ιπποδύναμή τους, ενώ στα Ιστιοφόρα τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται ανάλογα με το μήκος του σκάφους.

Εκτός από το πρόγραμμα που καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου σκάφους, μπορείτε να επιλέξετε και τις προαιρετικές καλύψεις που ταιριάζουν καλύτερα στις εκάστοτέ ανάγκες και να διαμορφώσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προστασίας.

Εξαιρετικής σημασίας κρίνεται η προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκαφών Ιδιωτικής Αναψυχής, την οποία παρέχει η ΔΥΝΑΜΙΣ μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους παρόχους Νομικής Προστασίας στον κόσμο. Με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ετήσιο ασφάλιστρο των 12€ ο πελάτης είναι προστατευμένος, εξασφαλίζοντας τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dynamis.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*