Με τις προσκλήσεις προς τους θεσμικούς καλεσμένους του το Εthos Events και το Insurance World και insuranceworld.gr φιλοδοξούν να γίνουν αφετηρίες οικονομικών προβληματισμών και ζυμώσεων

10o Insurance Conference : Υψηλές παρουσίες από την ΤτΕ και πολιτικούς φορείς

Με την σημαντική παρουσία του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ,κ.  Θεόδωρου Μητράκου , τo 10 Insurance Conference που διοργανώνει η Ethos Events μαζί με το Insurance World  και insuranceworld.gr στις 21 Ιουνίου, θα προσφέρει την δυνατότητα στους καλεσμένους να ακούσουν από την πλέον αρμόδια πηγή τις απόψεις της σχετικά με την πορεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς , την προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων  με τα Solvency II   και γενικότερα με τις τάσεις  που αφορούν την εποπτεία των ασφαλιστικών αγορών.  Ο κ. Μητράκος ήταν επίσημος προσκεκλημένος και στο 9ο Insurance Conference  στο οποίο είχε μία περιεκτικότατη ομιλία και αναφορά στις συνθήκες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Θεσμικές και πολιτικές παρουσίες

Το 10ο Insurance Conference έχει  και υψηλούς προσκεκλημένους σε πολιτικό επίπεδο. Η πρόσκληση προς τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει ως στόχο να δώσει μία ευρύτερη εικόνα για την κατάσταση της Κοινωνικής Ασφάλισης σήμερα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Η πρόσκληση προς τον τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ κ. Ιωάννη Βρούτση θα προσφέρει μία ευκαιρία για να καταδειχθούν οι απόψεις της Ν.Δ σχετικά με τις δυνατότητες της ιδιωτικής ασφάλισης ως παράγοντας ισορροπίας και ανάπτυξης.  Ο κ. Βρούτσης έχει αναπτύξει και επισημάνει κατά καιρούς τη μεγάλη βοήθεια και συνεισφορά που μπορεί να έχει η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα ως συμπληρωματική στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Με τις προσκλήσεις προς τους θεσμικούς καλεσμένους του το Εthos Events και το Insurance World και insuranceworld.gr  φιλοδοξούν να γίνουν αφετηρίες οικονομικών προβληματισμών και ζυμώσεων για μία καλύτερη και πιο ισορροπημένη πορεία της Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά και  της ταυτόχρονης ανάπτυξης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ως μοχλό στήριξη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*