Η Εθνική Ασφαλιστική «χρωστά» την θέση στα Δίκτυα

Κατάφερε μέσα στην κρίση και εν μέσω της διαδικασίας αλλαγής μετόχου να κρατήσει τη πρωτιά στην αγορά. Οι 1.100 συνεργάτες την οδήγησαν για άλλη μία χρονιά στην κορυφή της αγοράς. Το συμπέρασμα αυτό εξήχθη μέσα από την ετήσια βραδιά 113 βραβεύσεων την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί σημείο αναφοράς δεν παίρνει διαζύγιο από την Εθνική Τράπεζα και προχωρά δυναμικά μέσα από τα δίκτυα της παρά το γεγονός ότι τελεί υπό διαδικασία πώλησης. Ηδη τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου ήταν ενθαρρυντικά καθώς η παραγωγή σημείωσε μία άνοδο της τάξης του 5%. Ενισχύει περαιτέρω την φερεγγυότητα της, τις βάσεις της και κερδίζει την όλο και περισσότερο  την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ηδη τα στοιχεία από την αγορά, προδιαγράφουν ιδιαίτερα θετικές προοπτικές.

Η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης δεν επηρεάζει την πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στους στόχους της οποία, μεταξύ άλλων είναι κανείς πολίτης να μην είναι ανασφάλιστος.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τα προϊόντα της όπως το FULL, και πλειάδα άλλων καλύψεων, εργαλεία της το όνομα της η εκπαίδευση και η επιμόρφωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*