Χριστόφορος Σαρδελής: Δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμη για την Εθνική Ασφαλιστική

της Έλενας Ερμείδου

«Δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμη» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Χριστόφορος Σαρδελής μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση της Mega Brokers σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική και αναφερόμενος έμμεσα σε δημοσιεύματα που έφεραν ως ολοκληρωμένη την εξαγορά της εταιρείας.

«Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των συμβούλων πώλησης στο μέτοχο» . Τα τιμήματα που έχουν δοθεί θα είναι πολύ υψηλά , κατέληξε αναφερόμενος στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε στο DNA της Εθνικής Ασφαλιστικής» διαβεβαίωσε τα στελέχη της Mega Brokers , ο κ. Σαρδελής και κατέληξε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη της εταιρείας μέσω των δικτύων της (πρακτόρων και μεσιτών).

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς ο οποίος επεσήμανε τη σημασία των δικτύων (agency και ανεξάρτητων) για την Εθνική Ασφαλιστική και πόσο πολύ συνεισφέρουν στην κερδοφορία της. Αναφερόμενος στην κυοφορούμενη συμφωνία τόνισε ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο ελληνικό deal » των τελευταίων ετών και θα ενισχύσει σημαντικά όχι μόνο την ασφαλιστική αγορά αλλά και την ελληνική οικονομία. Αναφερόμενος στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, επεσήμανε την κερδοφορία του 2016 , το πολύ καλό α’ τρίμηνο 2017 και τόνισε ότι στο επόμενο τρίμηνο η κερδοφορία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*