Allianz Ελλάδος: Περήφανος Υποστηρικτής του Πρωταθλητή Ελλάδος στο Boccia, Γρηγόρη Πολυχρονίδη

Η Allianz Ελλάδος συγχαίρει θερμά τον αθλητή και Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ο οποίος για 16η συνεχή χρονιά κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» (πρώην Ολυμπιακό Γήπεδο Πυγμαχίας) από 9 έως 14 Μαΐου 2017.

Η ελληνική εταιρεία, στo πλαίσιo της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου Allianz, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή επιτροπή ως «Επίσημος χορηγός», αλλά βρίσκεται και στο πλευρό του πιο διακεκριμένου Έλληνα αθλητή στο Boccia, Γρηγόρη Πολυχρονίδη από το 2012.

Ο Γρηγόρης, 2ος στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας του, αναμένεται να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις μέσα στο 2017 και η Allianz Ελλάδος θα είναι δίπλα του, ως περήφανος υποστηρικτής του.
Με τη χορηγία της σε εθνικά πρωταθλήματα αλλά και στο πλευρό του Γρηγόρη στη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς και άλλες αθλητικές διοργανώσεις και δράσεις, η εταιρεία βοηθά στην ανάδειξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού και στηρίζει συλλογικά τους εξαιρετικούς Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στις προσπάθειές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*