Συμφωνία CNP Ζωής με OTE Ασφάλιση για τους συνταξιούχους του ομίλου

Επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, η CNP ΖΩΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, θυγατρική εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης του Ομίλου ΟΤΕ, στη σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου, για την ασφάλιση των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ.

Η CNP ΖΩΗΣ είναι μέλος του Γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, που είναι η νο1 εταιρεία ασφάλισης προσώπων στη Γαλλία και η τέταρτη μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ευρώπη, με πάνω από 160 χρόνια εμπειρίας, 35εκ. ασφαλισμένους και 31.5 δις ευρώ κύκλο εργασιών.

Στην εκδήλωση της υπογραφής του συμβολαίου, παρευρέθηκαν οι  κ.κ  Κώστας Λουκόπουλος (Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ), Αντώνης Μπιρμπιλής (Γεν. Γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ), Φώτης Πουλής (Υπεύθυνος Πωλήσεων ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ), Στράτος Χονδρός (Corporate Accounts Manager ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ), Πάνος Ρογάρης (Δ/νων Σύμβουλος ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ), Αριστόδημος Δημητριάδης (Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ),και την CNP ΖΩΗΣ εκπροσώπησαν οι κ.κ Γεώργιος Γεωργακόπουλος (Διευθυντής Ασφαλιστικών εργασιών CNP ZΩΗΣ), Ιούλιος Κωνσταντίνου (Διευθυντής Πωλήσεων CNP ΖΩΗΣ).

Το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος και απευθύνεται σε εθελοντική βάση στα 33.000 μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, καθώς και στις οικογένειές τους (σύζυγοι, τέκνα και εγγόνια).

Το κύρος, η τεχνογνωσία και η πολύχρονη  εμπειρία  της CNP ΖΩΗΣ στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, σε συνδυασμό με το κύρος, την οργάνωση και την 20ετή εμπειρία της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ στο χώρο της διαμεσολάβησης ασφαλιστικών υπηρεσιών, αποτελούν αδιαμφισβήτητα συστατικά επιτυχίας αυτής της συνεργασίας, επιτυχία η οποία θα αποτελέσει προπομπό και για άλλες αντίστοιχες συνεργασίες στο μέλλον.

Στόχος των δύο συνεργαζόμενων Εταιριών είναι η προσέγγιση των λύσεων με πελατοκεντρική φιλοσοφία, η έμφαση στην ποιότητα με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, η διαρκής ικανοποίηση του πελάτη, η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν ουσιαστικές και οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές και φυσικά η συνέπεια, η συνέχεια και η αφοσίωση σε αυτή τη δέσμευση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*