To Χρηματιστήριο υποδέχεται τους «σταρ» των Greek Exports Awards 2016

Η Ethos Media, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του θεσμού των Greek Exports Awards (http://exports.ethosawards.eu/) και για την περαιτέρω επικοινωνιακή υποστήριξη εταιρειών που διακρίθηκαν, έχει συνάψει συμφωνία με το Χρηματιστήριο Αθηνών και συνδιοργανώσουν ένα event κατά την τελετή λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 στις 17.00 με τίτλο “Athex Closing Bell Event & Companies Presentations”.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της ευρύτερης επενδυτικής κοινότητας (Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Αμοιβαία Κεφάλαια, Χρηματιστηριακές Εταιρείες αλλά και επενδυτές).

Στο πλαίσιο αυτό, και με την ευκαιρία της διάκρισής τους στα Greek Exports Awards 2016, τα κορυφαία στελέχη των εταιριών Septona S.A., Siamidis S.A., Salfo & Associates S.A. και Olympian Green International S.A., θα χτυπήσουν το καμπανάκι της λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της ημέρας εκείνης, από κοινού με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), κ. Λεωνίδα Παπακωνσταντινίδη και τον Γενικό Διευθυντή της Ethos Media κ. Κωνσταντίνο Ουζούνη.

Για να δείτε από κοντά τις Τοp εξαγωγικές εταιρίες της Ελλάδας και να ενημερωθείτε για τα «μυστικά» της επιτυχημένης τους πορείας ακολουθείστε τον σύνδεσμο http://exports.ethosevents.eu/epiveveosi-simmetochis-gia-ekdilosi-chrimatistiriou/

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με:

-το θεσμό των Greek Exports Awards μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://exports.ethosawards.eu/, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.
-το Pre – Conference Event “Athex Closing Bell Event & Companies Presentations” μπορείτε να δείτε στο http://www.exports.ethosevents.eu/
-την περσινή εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών: http://tiny.cc/5m72ky

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Χριστίνα Τσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*