Σήμερα το HIC17: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις της ιατρικής καινοτομίας

Αλματώδης πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε όλους τους τομείς της ιατρικής περίθαλψης. Νέες μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά 10 χρόνια το προσδόκιμο επιβίωσης την τελευταία 50ετία!

Τα καινοτόμα φάρμακα αποδεδειγμένα επεκτείνουν το προσδόκιμο επιβίωσης, μειώνουν εγχειρήσεις και νοσηλείες, αυξάνουν τη λειτουργικότητα, την παραγωγικότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών. Επιπλέον, η χρήση της ψηφιακής πληροφορίας, η γενετική, η αυξανόμενη χρήση έξυπνων τηλεφώνων και του διαδικτύου φέρνουν μια ακόμη μεγαλύτερη επανάσταση στο χώρο της ιατρικής περίθαλψης.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καινοτομία στο χώρο της υγείας βρίσκονται στο επίκεντρο του Health Innovation Conference (#hic17), που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία πλήθους στελεχών και παραγόντων από το χώρο της Υγείας.

Δείτε τους ομιλητές

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι νέες φαρμακευτικές και ιατρικές τεχνολογίες, που εισέρχονται στην αγορά υγείας και αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή μας. Επίσης, να αναδειχθούν τα προβλήματα και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουμε ως χώρα στη χρήση, αξιολόγηση και αποζημίωση της ιατρικής καινοτομίας.

Δείτε το πρόγραμμα

Το HIC’17 διοργανώνεται από την Ethos Events, το περιοδικό Pharma & Health Business και το portal πολιτικής υγείας και φαρμάκου virus.com.gr και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ και της ΠΕΦ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*