«Εν αρχή, εσύ» – Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων AXA, 2017, προσκεκλημένος ο Ν. Κακλαμανάκης

«Εν αρχή, εσύ» ήταν το θέμα του ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων της ΑΧΑ, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε η στρατηγική της Εταιρείας να θέτει στο επίκεντρο κάθε ενέργειας και πρωτοβουλίας της, τον άνθρωπο.

«Εν αρχή, εσύ» σε ευθυγράμμιση με την φιλοδοξία της ΑΧΑ να αποτελεί μια «Εταιρεία συνοδοιπόρο του πελάτη» και όχι μια «Εταιρεία που απλώς αποζημιώνει». «Εν αρχή, εσύ» στην καθημερινή λειτουργία της ΑΧΑ για να έχουν οι πελάτες τον υψηλότερο δυνατό δείκτη ικανοποίησης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται για την κοινωνία. «Εν αρχή, εσύ» στη στρατηγική ανάπτυξης του Αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων και στους στόχους που θέτουν οι άνθρωποι της ΑΧΑ για ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν αξία στον πελάτη.

«“Εν αρχή, εσύ” που θες να ζεις καλύτερα, γεμάτος δύναμη έχοντας δίπλα σου κάποιον που μπορεί να σε στηρίξει, αυτόν που ξεχωρίζει σταθερά παγκοσμίως. Εσύ που αντιμετωπίζεις με επιτυχία τις προκλήσεις μαζί με εκείνους που είναι προσηλωμένοι στον άνθρωπο και όλοι μαζί έχετε επιτύχει 9 στους 10 πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι να είναι ικανοποιημένοι. Στόχος μας τώρα είναι ο δέκατος και μαζί, για μία ακόμα φορά, θα πετύχουμε το στόχο αυτόν. Μέσα από σφαιρική προστασία 360ο, μέσα από το χτίσιμο μια ασφαλέστερης κοινωνίας. Η σταθερά ανοδική δεκαετής πορεία μας αποδεικνύει πως είμαστε στο σωστό δρόμο» ανέφερε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, ανοίγοντας το Συνέδριο.

«“Εν αρχή, εσύ” που αποτελείς μέρος του Αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων της ΑΧΑ, αναλύεις την αγορά στην οποία δραστηριοποιείσαι, αξιοποιείς τις ευκαιρίες της τεχνολογίας για να υποστηρίζεις τους πελάτες σου πιο άμεσα, ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά. Εσύ που πέτυχες σημαντικές αυξήσεις στα αποτελέσματά μας και καταλαβαίνεις πως το να είσαι κορυφαίος δεν είναι μια πράξη αλλά, συνήθεια. Το όριό μας είναι ο ουρανός και εσύ καταλαβαίνεις ότι εκεί σκοπεύουμε να φτάσουμε» τόνισε ο Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ernesto Di Giorgio, Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής: «“Εν αρχή, εσύ” που συμμετέχεις ενεργά στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου μας. Εσύ που βλέπεις ότι για να φτάσουμε στον ουρανό, ξεκινήσαμε το 2015 με έναν νέο κανονισμό πωλήσεων, επενδύσαμε στους ανθρώπους του Δικτύου μας και στα γραφεία μας. “Εν αρχή, εσύ” που μαζί χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης, το 2016 τροχοδρομήσαμε με μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα, φέραμε μοναδικά αποτελέσματα και πλέον, το 2017, είσαι εδώ για να πετάξουμε μαζί».

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ομιλία του επίσημου προσκεκλημένο του Συνεδρίου, Χρυσού Ολυμπιονίκη, Νίκου Κακλαμανάκη ο οποίος τόνισε πως όταν έχουμε ένα πολύ δυνατό «Γιατί» βρίσκουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε «Πώς» για να πετύχουμε το στόχο μας. Ότι χρειάζεται να συνδυάζουμε την ταπεινότητα με την αυτοπεποίθηση και το συναίσθημα με τη λογική. Έχοντας συγκεκριμένα όνειρα, βρίσκουμε τη θέληση να ξεπερνάμε τις αντίξοες συνθήκες, καθώς η νίκη είναι δική μας επιλογή.

Στο τέλος του Συνεδρίου βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων, έχοντας την τιμή να λάβουν το βραβείο τους από το Νίκο Κακλαμανάκη:

Τάσος Παυλίδης, 1ος Διευθυντής σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Πλατινένιος διευθυντής ασφαλειών ζωής και υγείας και Διατηρησιμότητας ζωής και υγείας.

Βασίλης Πικέας, 1ος Συνονιστής Ομάδας σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Αδαμάντινος συντονιστής ομάδας ασφαλειών ζωής και υγείας και διατηρησιμότητας ζωής και υγείας της ομάδας του.

Γρηγόρης – Γιώργος Πατρίκιος, 1ος σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Αδαμάντινος ασφαλιστικούς σύμβουλος ζωής και υγείας και διατηρησιμότητας ζωής και υγείας.

Βικτωρία Ναούμη, 1η Ασφαλιστική Σύμβουλος σε παραγωγή ασφαλίσεων κατά ζημιών και Αδαμάντινη σε παραγωγή ασφαλίσεων κατά ζημιών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν δύο ειδικές θεματικές ενότητες. Στην πρώτη, όλα τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής απάντησαν σε ερωτήσεις που είχαν θέσει οι συμμετέχοντες του Αποκλειστικού Δικτύου, ενώ στη δεύτερη, δύο από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους, ο Αχιλλέας Μπάτσιος της Διεύθυνσης Παυλίδη και ο Γρηγόρης Πατρίκιος της Διεύθυνσης Πικέα συζήτησαν με τον Ernesto Di Giorgio ποιοι είναι οι πυλώνες στους οποίους οι ίδιοι στηρίζουν την επιτυχία τους.

Μετά το τέλος του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το δείπνο τους και ελαφρύ ποτό με θέα το Σαρωνικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*