Ν. Σακελλαρίου / ΑΧΑ: Την επιτυχία δεν την περιμένουμε, πάμε και την βρίσκουμε

της Ελενας Ερμείδου

Στις ραγδαίες και συνεχιζόμενες εξελίξεις που συμβαίνουν στην κοινωνία και την οικονομία εστίασε την ομιλία του στο Συνέδριο των Πωλήσεων της “ΑΧΑ Ασφαλιστική“, ο Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύου Πωλήσεων, προτείνοντας βέλτιστες πρακτικές προσέγγισης του πελάτη μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει ο ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά, και την χρήση της νέας ψηφιακής τεχνολογίας.

Υπογράμμισε ό,τι ο ρόλος του συμβούλου είναι να βρίσκεται κοντά στο πελάτη, καθώς και να παρέχει στο πελάτη σωστή προστασία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “δεν μιλάμε μόνο για τους πελάτες μας, αλλά για όλους όσους έχουμε προσεγγίσει”.

Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα ο ασφαλιστικός σύμβουλος καλείται  να “χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα της ψηφιακής τεχνολογίας”.

Ο Νίκος Σακελλαρίου τέλος έκανε μία σύντομη αναφορά στο εποπτικό πλαίσιο και την οδηγία IDD, το οποίο υπογράμμισε αναδεικνύει την αξία της ασφάλισης, ενώ και αυτός με την σειρά τόνισε ότι στις προτεραιότητες της ΑΧΑ είναι η έκδοση νέων προϊόντων στον τομέα της υγείας, της κατοικίας, και των εμπορικών ασφαλίσεων.

Έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας, χαρακτηριστικά: “Την επιτυχία δεν την περιμένουμε, πάμε και την βρίσκουμε“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*