ΑΧΑ, Interamerican, Upstream στο 4th Digital Finance Forum

του Βάϊου Κρόκου

Οι ασφαλιστικές πρέπει να ξεκινήσουν την μετατροπή του μοντέλου τους από το παραδοσιακό στο ψηφιακό, ενσωματώνοντας τις κατάλληλες πτυχές της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός σηματοδοτεί την είσοδο νέων προϊόντων στην αγορά, την αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών, και την ενδυνάμωση των ρόλων των CIOs (Chief Information Officers), COOs (Chief Operations Officers) και CMOs (Chief Marketing Officers), ώστε να ηγηθούν στην ψηφιακή στρατηγική.

Οι μεγάλες εταιρείες, μεταξύ άλλων υιοθετώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό δημιουργούν νέες μονάδες για να υλοποιήσουν τους στρατηγικούς τους στόχος αλλά και εργαστήρια καινοτομίας, ώστε να προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας και νέες εμπειρίες στους πελάτες τους.

AXA Ασφαλιστική και Interamerican ξεκίνησαν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στις εργασίες μέσω ανάπτυξης τεχνολογίας. Και οι δύο αυτές κορυφαίες ασφαλιστικές θα δώσουν το στίγμα τους στο 4th Digital Finance Forum που διοργανώνει η Ethos Media την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Athenaum InterContinental. Το ενδιαφέρον αυτής  της ενότητας “Τα νέα, ψηφιακά μοντέλα στον ασφαλιστικό κλάδο” επίσης εστιάζεται και στις δυνατότητες που παρέχουν οι microinsurance ασφαλίσεις.

Αναλυτικά:

– Ο κος Γιώργος Καλυβάς, Head of Product, Upstream θα μιλήσει για την «Μικροασφάλιση μέσω κινητού τηλεφώνου», παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις που υλοποιούνται στο εξωτερικό από ελληνικές εταιρείες.

– Ο κος Βασίλης Τουλιάς, Operational Excellence & Customer Service Director, Head of Transformation, AXA  Ασφαλισιστκή θα μιλήσει για την μετάβαση της ΑΧΑ στην ψηφιακή τεχνολογία, «Transformation AXA»

και

– ο κος Ξενοφών Λιαπάκης, Γενικός Διευθυντής CIO & Services, Όμιλος Interamerican & Πρόεδρος, Hellenic CIO forum θα αναλύσει το θέμα «Insurance in a digital world»

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ξεκίνησε και οι ασφαλιστικές που θα κυριαρχούν στις επόμενες δεκαετίες θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που σήμερα εμείς γνωρίζουμε.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4th Digital Finance Forum – ενότητες και ομιλητές:

http://digitalfinance.ethosevents.eu/el/programma/

  • Για αγορά θέσης κλείστε έγκαιρα:

http://digitalfinance.ethosevents.eu/el/dilosi-simmetochis/

  • Για περισσότερες πληροφορίες: Χριστίνα Τσούχλαρη, Εvents Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*