Farantouris Insurance & Financial Advisors : Διεύρυνση δικτύου πωλήσεων στην περιφέρεια

Με στόχο την διεύρυνση της πελατειακής βάσης της η «Farantouris Insurance & Financial Advisors» συνεχίζει την εξάπλωσή της στην περιφέρεια και τις συνεργασίες της με ικανούς και αξιόλογους συνεργάτες.  Το μοντέλο ανάπτυξης συνδυάζεται με την ταυτόχρονη παρουσία της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η παρουσία της στο facebook έχει αρκετές χιλιάδες followers.  Το μοντέλο broker-agency που έχει υιοθετήσει ο Δημήτρης Φαραντούρης στοχεύει στην ανάπτυξη ιδιαίτερα στους κλάδους Ζωής και Υγείας  και πρόσφατα έχει προχωρήσει σε καμπάνια με την πρόσκληση  «έλα μαζί μας».

Η Farantouris Insurance & Financial Advisors , μέσω συνεργατών  έχει παρουσία στην Αθήνα (Πύργος Αθηνών-Βούλα), στην Κρήτη (Ηράκλειο , Ρέθυμνο , Χανιά), Δωδεκάνησα (Κάλυμνο, Ρόδο και Λέρο), Στερεά Ελλάδα (Αγρίνιο, Λιβαδιά)  στην Πελοπόννησο (Ξυλόκαστρο, Κόρινθο, Πόρτο Χέλι, Κοιλάδα)  στις  Κυκλάδες (Νάξο) ενώ στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται η νέα εγκατάστασή της σε γραφεία στο Porto Center.

Και στον αθλητισμό

O κ. Δημήτρης Φαραντούρης παραμένει και ένας  εξαιρετικός αθλητικός παράγοντας ως παλαιός αθλητής μπάσκετ. Πρόσφατα τιμήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών του Α.Σ. Παπάγου όπου είχε διατελέσει παίκτης στην ομάδα μπάσκετ αλλά και προπονητής της γυναικείας ομάδας  ενώ διακρίνεται για την παρουσία του και την ενίσχυση του Νηρέα Χαλανδρίου

Ν. Σακ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*