Επανήλθε το ιστορικό ιστολόγιο των Κέντρων Πρόληψης

από το virus.com.gr

Χωρίς κάποια ενημέρωση, ακριβώς δηλαδή όπως είχε εξαφανιστεί, έκανε την επανεμφάνισή του το ιστορικό ιστολόγιο του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης.

Όπως είχε γράψει το Virus (εδώ), το prolipsiworkers.blogspot.com «έπεσε» χθες, με το Σωματείο να αφήνει αιχμές για τυχόν σκοπιμότητες πίσω από την αιφνίδια εξαφάνιση του 10ετούς ψηφιοποιημένου αρχείου του.

Αν και ο κεντρικός διαχειριστής δεν παρείχε ποτέ εξηγήσεις στο ερώτημα-διαμαρτυρία του Σωματείου αναφορικά με την αιφνίδια εξαφάνιση κάθε ψηφιακού στίγματος του ιστολογίου, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το Virus, το blogspot επανήλθε.

Την ικανοποίησή του για την περίεργη αυτή περιπέτεια η οποία είχε αίσιο τέλος, εκφράζει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο – ακόμη κι αν δεν το είχε κάνει μέχρι σήμερα – να περιηγηθεί στο ιστολόγιο, αξιοποιώντας το ως «όχημα» για ν’ αναζητήσει πληροφόρηση για ζητήματα που αφορούν στα Κέντρα Πρόληψης καθώς και απαντήσεις σ’ ό,τι αφορά γενικότερα τα τεκταινόμενα στην πρόληψη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*