Η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας

Η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Business Analytics και Business Intelligence, διακρίνεται ως μία από τις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον για το 2017! Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η 6η συνεχόμενη για την SAS στην ετήσια λίστα µε τις “Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2017” της εταιρείας ερευνών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work Hellas, στην κατηγορία εταιρειών που απασχολούν 20-49 εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία κατέκτησε την 3η θέση, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φήμη της ως υπόδειγμα εργοδότη! Παράλληλα, αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα που διακατέχει την Εταιρεία και αναγνωρίζεται -όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και παγκοσμίως- εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως προβλέπει και ορίζει η διαδικασία αξιολόγησης, οι εργαζόμενοι της SAS έλαβαν μέρος στην έρευνα -με την ανταπόκρισή τους να αγγίζει το 100%- και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία για τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει η Εταιρεία, οι οποίες αφορούν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο της SAS είναι οι άνθρωποι και οι δεξιότητές τους, και η Eταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετουσιώσει στην πράξη αυτήν την κουλτούρα, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ισορροπία. Το κλίμα ομαδικότητας και συναδελφικότητας, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση, αποτελούν -μεταξύ άλλων- τα συστατικά επιτυχίας της Εταιρείας.

Η SAS έχει καθιερώσει αρκετές εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία, όπως για παράδειγμα τη διοργάνωση διήμερης εκδρομής με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της και την επέτειο για τα 10 χρόνια του Country Manager της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, τη διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς και ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Σημαντική είναι επίσης η κοινωνική προσφορά της Εταιρείας, η οποία προσπαθεί παράλληλα να κινητοποιήσει τους εργαζομένους για τη δική τους συνδρομή.

Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική αυτή διάκριση του τοπικού γραφείου, ο Νίκος Πέππας, Country Manager της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε:

«Για μία ακόμα χρονιά, οι εργαζόμενοί μας επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τη συνέπεια που παρουσιάζει καθημερινά η SAS ως εργοδότης. Μέσα σε έναν κυκεώνα αλλαγών των εργασιακών σχέσεων και της υιοθέτησης νέων κανονισμών, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η διαπίστωση πως οι εργαζόμενοί μας στηρίζουν έμπρακτα την Εταιρεία, παρά τη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία της ελληνικής αγοράς, και συνειδητοποιούν πως η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά τους και να τους υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Για το επόμενο έτος, στόχος μας είναι η συνέχιση της επένδυσής μας στη βαθιά ικανοποίηση των εργαζομένων, οι οποίοι αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της επιτυχίας μας. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους μας για την ανάδειξη της SAS Ελλάδας ως Best Workplace και το 2017!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*