Άρνηση του Δήμου Αθηναίων σε κοινωνική δράση του Συλλόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής, σεβόμενος την ιστορία και την προσφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής στα 126 χρόνια πορείας της, θέλησε με μια συμβολική κίνηση διοργανώνοντας συσσίτιο για τους άπορους στην Κοραή 4 – Χώρο ιστορικής μνήμης 1941-1944 της Εταιρίας μας, να αναβιώσει και να υπενθυμίσει στους συμπολίτες μας τη θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ελληνική κοινωνία.

Ζήτησε από το Δήμο Αθηναίων άδεια για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στον πεζόδρομο της Κοραή, για να διοργανώσει το συσσίτιο ως ένδειξη αλληλεγγύης και ιστορικής μνήμης, αλλά δυστυχώς η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική.

Το αίτημά μας απορρίφθηκε προφανώς γιατί θεωρήθηκε πως μια τέτοια ενέργεια δεν «ταιριάζει» με τον τρόπο προβολής του Δήμου Αθηναίων, παραβλέποντας έτσι την ουσιαστικότερη σημασία της ενέργειας αυτής, που αποτελεί μια εναλλακτική δράση εναντίωσης στις προσπάθειες πώλησης της Εταιρίας μας.

Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής θα συνεχίσουν την προσπάθεια να διαφυλάξουν αυτά που πρέπει να παραμείνουν ελληνικά, θα συνεχίσουν να παρέχουν στην ελληνική κοινωνία ασφάλεια, από την πρώτη και μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Απεργούμε – Διαδηλώνουμε – Διεκδικούμε – Αγωνιζόμαστε!

Λέμε “ΟΧΙ” στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*