ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Ανάπτυξη με φερεγγυότητα και μακριά από «κακοτοπιές»

του Βάϊου Κρόκου

Με υψηλή φερεγγυότητα, σεβόμενη πελάτη και συνεργάτη, ακολουθώντας  σε όλη της την ιστορική εξέλιξη μέσα στις δεκαετίες, μια διαδρομή με μοναδικά διακριτά που βασίζονται στην ηθική και στις αξίες οι οποίες πρέπει να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική μπαίνει δυνατά στη νέα εποχή και δεσμεύεται να ακολουθήσει με σταθερότητα και επιμονή τις αξίες της.

Το μοντέλο της συγκρατημένης ανάπτυξης, μακριά από την μόδα και τα «σημεία των καιρών»   εφαρμόζει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική εδώ και 40 χρόνια με επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί την προσωποκεντρική ανάπτυξη και έτσι θα συνεχίσει  με όλους μαζί,  με τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Οι κινήσεις της θα είναι πειθαρχημένες και σταθερές, προστατεύοντας τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους.

Το 2017, η ΔΥΝΑΜΙΣ εισέρχεται σε ένα νέο περιβάλλον χωρίς, να παρεκκλίνει από τις αρχές της, τόνισε o κ. Δημήτρης Χριστοδουλιάς Αντιπρόεδρος της εταιρείας στο πλαίσιο των εορτασμών της εταιρείας για τα 40 χρόνια παρουσίας, αποδίδοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τιμή στους ανθρώπους που συντέλεσαν στη δυναμική εξέλιξη της εταιρίας.

Χαρακτηριστικά είπε: “Οι συνθήκες της αγοράς έχουν αλλάξει, έτσι και εμείς θα πορευτούμε ανάλογα. Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με το Solvency II και θωρακισμένοι όσον αφορά στα  κεφάλαια μας, έχουμε τεχνογνωσία και επενδύουμε σε νέους επιστήμονες».

Τα τελευταία χρόνια, πράγματι, εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης στη χώρα και των μεγάλων προκλήσεων στην ασφαλιστική αγορά η ΔΥΝΑΜΙΣ έχει να επιδείξει σημαντικές κινήσεις και επιτεύγματα. Το 2011 αναβάθμισε περαιτέρω τη μηχανογραφική της υποδομή, παρέχοντας  πλέον σε όλους τους συνεργάτες της τη δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης, τιμολόγησης και εκτύπωσης των συμβολαίων.

Αξιοσημείωτο στοιχείο επίσης είναι το γεγονός ότι το 2012 επέκτεινε το δίκτυο της, ενώ κατέγραψε τα καλύτερα οικονομικά μεγέθη από ιδρύσεώς της. Παράλληλα, το 2015, αναβάθμισε ολοκληρωτικά τη μηχανογραφική υποδομή της με την εισαγωγή του Microsoft Dynamis Navins. Τέλος, εναρμονίστηκε πλήρως στην εποχή του Solvency II, διαθέτοντας τις υποδομές, την φερεγγυότητα και τις υποδομές που απαιτούνται.

Η  ΔΥΝΑΜΙΣ διαχειρίζεται  τα κεφάλαια με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, δημιουργώντας το Global Allocation σε συνεργασία με την Alpha Βank.

Με αυτές τις συνθήκες η ΔΥΝΑΜΙΣ εισέρχεται στην νέα εποχή γνωρίζοντας ότι  η πιο μεγάλη πρόκληση για έναν ασφαλιστή, απόρροια της φύσης του κλάδου είναι να είσαι εν τέλει φερέγγυος και αποδοτικός για υποχρεώσεις που δεσμεύεσαι σήμερα, αλλά καλείσαι να εκπληρώσεις σε μεγάλο βάθος χρόνου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*