Ανακοίνωση ΟΑΣΕ για Εθνική Ασφαλιστική

Σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣΕ για την Εθνική Ασφαλιστική  τονίζει:

“Συμπαραστεκόμαστε στις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες του Συλλόγου των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής που σαν στόχο τους έχουν να σταματήσουν τη πώληση της εταιρίας.

Αντιστεκόμαστε στις «απαράδεκτες» προσπάθειες της διοίκησης της Εθνικής τράπεζας που συμβαίνουν υπό  την ανοχή  της κυβέρνησης και σαν στόχο τους έχουν την υλοποίηση  του ξεπουλήματος ενός υγιούς και ιδιαίτερα κερδοφόρου κομματιού της. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας  γιατί προσπαθεί να επιβάλλει μια αγοραπωλησία  που δεν θα έχει κανένα  πραγματικό οικονομικό όφελος, αλλά αντίθετα θα στερήσει  την ελληνική οικονομία από ιδιαίτερα σημαντικά κεφάλαια, τα οποία θα αποτοποθετηθούν και θα αποεπενδυθούν από αυτή.

Καταγγέλλουμε, κάθε προσπάθεια που οδηγεί την ασφαλιστική αγορά στον αφελληνισμό της, στη συρρίκνωση της, με αποτέλεσμα και την συρρίκνωση των θέσεων εργασίας.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Εθνικής ασφαλιστικής, συμμετέχουμε, συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη δικαίωση του αγώνα τους και στηρίζουμε, την 48ωρη απεργία για  τις 21 & 22/3/2017  που έχει προκηρύξει το Σωματείο των εργαζομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*