Τ.Χατζηθεοδοσίου: Ανάπτυξη, υψηλότερες προμήθειες, περισσότερα μπόνους το 2017

της Ελενας Ερμείδου

Διψήφια αύξηση 22% αναμένει η Mega Brokers για το 2017, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα και πιο εκσυγχρονισμένα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά στους συνεργάτες, τους οποίους θέτει ως επίκεντρο για την ανάπτυξη της, διατύπωσε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου κατά την τελετή βράβευσης συνεργατών της εταιρείας την περασμένη Παρασκευή. Το μοναδικό κανάλι διανομής της εταιρείας είναι οι συνεργάτες και, σε αυτούς μέσα από κατάλληλες παροχές, που στόχο έχουν την ανάπτυξη, σκοπεύει να δώσει, η εταιρεία, υψηλότερες προμήθειες και περισσότερα μπόνους.

Ειδικότερα, ο Τ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε: «για το 2017 στοχεύουμε σε μια αύξηση 22%, να φτάσουμε τα 70 εκατομμύρια ευρώ σε μεικτά ασφάλιστρα».  Βασικό μέλημα της Mega Brokers να δημιουργήσει τρόπους, ώστε οι συνεργάτες να επενδύουν περισσότερο στον πελάτη, να αυξήσουν και να κάνουν πιο βιώσιμο το πελατολόγιο τους και να μοιραστούν τις ιδέες τους  με την εταιρεία.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η Mega Brokers ετοιμάζει τρία πράγματα, ο ίδιος διευκρίνισε: «πρώτον, εργαλεία και τεχνικές εφαρμογές που θα σας απελευθερώσουν χρόνο από την γραφειοκρατία. Δεύτερον, περισσότερη εκπαίδευση, θέλουμε να επιμορφώσουμε εσάς και το προσωπικό σας σε πωλήσεις προϊόντα, cross selling και άλλα. Τρίτον, να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε ακόμα περισσότερες επιτυχίες, θέλουμε το 2017 να σας εισάγουμε σε κλάδους ασφάλισης που δεν δραστηριοποιήστε μέχρι σήμερα, να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας και να φτιάξετε πιο ποιοτικό και βιώσιμο χαρτοφυλάκιο».

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, στο 2016, ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου αναγνώρισε ότι τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την συμβολή του ανθρωπίνου δυναμικού της Mega Brokers. «Είμαστε μία εταιρεία συνεργατών», δήλωσε, ανακοινώνοντας ότι το 2016 η Mega Brokers πέτυχε αύξηση κύκλου εργασιών κατά 22,3%, συνεργάζεται με 1.132 διαμεσολαβητές πανελλαδικά , πέτυχε αύξηση μεικτών ασφαλίστρων κατά 13%, στα 55 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ασφάλιστρα. Επίσης πέτυχε σημαντική αύξηση στην περιφέρεια, στο υποκατάστημα της Βορείου Ελλάδος, οι συνεργάτες αυξήθηκαν κατά 14%, η μισθοδοσία μας ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ, οι προμήθειες ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ», συμπλήρωσε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*