Καινοτόμες λύσεις από την SAP στο Mobile World Congress

Στην παρουσίαση της πλήρως ανανεωμένης πλατφόρμας SAP® Cloud Platform με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έρχονται να αντικαταστήσουν τη SAP HANA® Cloud Platform, παρέχοντας μία κορυφαία  πλατφόρμα ως υπηρεσία (Platform as a Service – PaaS) για τις επιχειρήσεις, προχώρησε η SAP στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017, του μεγαλύτερου διεθνώς συνεδρίου νέων τεχνολογιών στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, η SAP ανακοίνωσε και την έναρξη της διανομής του Software Development Kit (SDK) για iOS που ανέπτυξε για το SAP® Cloud Platform, ενός εργαλείου που θα δώσει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εξειδικευμένες εφαρμογές διαθέσιμες για iPhone® και iPad®, που θα καλύπτουν κάθε λειτουργική ανάγκη μιας επιχείρησης.

Η νέα βελτιωμένη πλατφόρμα PaaS SAP® Cloud Platform

Η νέα SAP® Cloud Platform έρχεται για να διευκολύνει τη δημιουργία νέων εφαρμογών καθώς και την επέκταση και ενσωμάτωση των ήδη ανεπτυγμένων από τη SAP, να ενεργοποιήσει καινοτόμες λειτουργίες Internet of Things (IoT), να επιταχύνει έργα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) και να δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και machine learning.

«Η νέα πλατφόρμα SAP® Cloud Platform έχει εξελιχθεί για να γίνει το ψηφιακό εργαλείο πρώτης επιλογής που θα δώσει τη δυνατότητα σε πελάτες, συνεταίρους και προγραμματιστές να αναπτύξουν λύσεις που συνδέουν έξυπνα τους ανθρώπους, τα αντικείμενα και τις επιχειρησιακές λειτουργίες και προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», δήλωσε ο  Bernd Leukert, Member, Executive Board SAP SE, Products & Innovation. «Για να αναδείξουμε πλήρως την έκταση των νέων δυνατοτήτων της, προχωρήσαμε στο επαναλανσάρισμα της πλατφόρμας μας ως SAP Cloud Platform. Αυτή η πλατφόρμα οδηγεί στην ψηφιακή διαφοροποίηση συνδέοντας έναν ταχέως αυξανόμενο αριθμό «έξυπνων» συσκευών και μηχανών με τους ανθρώπους και τις διεργασίες που αφορούν, ώστε να επιτύχει κορυφαία επιχειρησιακά αποτελέσματα».

Αναρίθμητες επιχειρησιακές εφαρμογές της SAP και πάνω από 1000 εφαρμογές συνεργατών έχουν ήδη χτιστεί με βάση την  SAP Cloud Platform. Πέραν όμως όλων αυτών, νέες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς στη SAP Cloud Platform, παρέχοντας το βασικό πυρήνα για τα SAP Leonardo, το χαρτοφυλάκιο λύσεων IoT της SAP, SAP Clea, για λύσεις και υπηρεσίες machine learning, καθώς και το SAP BusinessObjects™ Cloud, συμπεριλαμβανομένου και του SAP Digital Boardroom.

Το SAP® Cloud Platform SDK δίνει νέες δυνατότητες στους προγραμματιστές

Το Software Development Kit για iOS της Apple που ανέπτυξε η SAP για την πλατφόρμα SAP® Cloud Platform  δίνει στους προγραμματιστές όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν αποτελεσματικές επιχειρησιακές εφαρμογές για iPhone® και iPad® με βάση τη SAP Cloud Platform και την ενσωματωμένη Swift, τη μοντέρνα γλώσσα προγραμματισμού της Apple.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να εγγραφούν στη SAP Academy για iOS, για να λάβουν την ανάλογη εκπαίδευση προκειμένου να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες εφαρμογές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*