Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε την πώληση

Ο Σύλλογος Υπάλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής με σημερινή του ανακοίνωηση ζητά να διακοπεί η διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής μετά την χτεσινή ανακοίνωση του ΤΧΣ για την αποπλήρωση €2 δισεκατομμύρια ελληνικού χρέους, μετά από την εξόφληση των Υπό Αίρεση Μετατρέψιμων Ομολογιών (CoCos) από την ΕΤΕ.
Παρακάτω η ανακοίνωηση:
Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (δείτε εδώ) αποπληρώθηκαν €2 δισεκατομμύρια ελληνικού χρέους, μετά από την εξόφληση των Υπό Αίρεση Μετατρέψιμων Ομολογιών (CoCos) από την ΕΤΕ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υφίσταται καμία υποχρέωση – δέσμευση για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η πώληση της Εταιρίας μας αποτελεί αποκλειστικά και μόνο πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας και για το λόγο αυτό:
– ΚΑΛΟΥΜΕ τον κ. Φραγκιαδάκη να σταματήσει άμεσα τις διαδικασίες πώλησης.
 
– ΖΗΤΑΜΕ από τη Διοίκηση της Εταιρίας μας να δηλώσει τη θέση της για την πώληση της κερδοφόρας Εταιρίας μας, που έχει 126 χρόνια ιστορίας στην ελληνική κοινωνία.
 
– ΖΗΤΑΜΕ από την κυβέρνηση να παρέμβει ουσιαστικά και να διακόψει άμεσα την προσπάθεια πώλησης που θα πλήξει την ελληνική οικονομία, αφού οι επενδύσεις €1,6 δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα θα φύγουν στο εξωτερικό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Σύλλογος Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»

Λ. Συγγρού 103-105 / τ.κ. 11745, Αθήνα

4ος όροφος, γρ. 426

ΤΗΛ.:    210.9099146 / 141 / 188

FAX:      210.9099222

EMAIL:  [email protected]

SITE:     www.syllogos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*