Μ.Τάτσης: Η Εθνική Ασφαλιστική δυνατά συμβάλλει στο θεσμό της διαμεσολάβησης

της Ελενας Ερμείδου

«Η επιλογή να είσαι συντονιστής υπερβαίνει τα στενά επαγγελματικά όρια, γιατί πρέπει να αγαπάς πραγματικά τον θεσμό, τον άνθρωπο, να προσφέρεις, να δίνεσαι, να έχεις την δικαιοσύνη και την διορατικότητα του ηγέτη». Τα παραπάνω δήλωσε ο κος Μιχάλης Τάτσης Διευθυντής Δικτύου Πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική στην ομιλία του στο συνέδριο του ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA International στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2017, επιχειρώντας μέσα από την πολυετή εμπειρία του και υπό την επωνυμία της Εθνικής Ασφαλιστικής που σημαίνει  εγγύηση να αποτυπώσει την αξία και την συνεισφορά του συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων στο κλάδο.

Επεσήμανε πως ο συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων είναι το κλειδί στην επιτυχία και στη λειτουργία των δικτύων πωλήσεων για αυτό και το συνέδριο είχε  μεγάλη αξία, προσθέτοντας ότι η Εθνική ασφαλιστική  με τα 125 χρόνια επιτυχημένης πορείας έχει συμβάλει καθοριστικά στο θεσμό της διαμεσολάβησης και ειδικότερα στο ρολό του συντονιστή, στηρίζοντας καθημερινά το δύσκολο, αλλά συνάμα δημιουργικό έργο των συνεργατών της.  Η Εθνική Ασφαλιστική υπογράμμισε επενδύει συνεχώς στην δια βίου μάθηση παρέχει εργαλεία για την στελέχωση και ανάπτυξη νέων διαμεσολαβητών….

Ο κος. Μ. Τάτσης συνεχάρη το Δ.Σ. του συνδέσμου σας και ειδικότερα τον πρόεδρο του κον Δημήτρηα Γαβαλάκη για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει ένα συνέδριομε εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τα μέλη το οποίο έχει γίνει πια θεσμός στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και βεβαίως με την υποστήριξη της GAMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*